• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: Moto3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Jaume Masia
Νέα 10/11/2023 - 09:29

O Jaume Masia ξεκίνησε ιδανικά το Σαββατοκύριακο της Μαλαισίας, καθώς ολοκλήρωσε τον ταχύτερο γύρο του κατά τις πρώτες δοκιμές σε 2:12.065, καταλαμβάνοντας την πρώτη θέση. Ο Ισπανός της Leopard Honda δεν βελτιώθηκε το απόγευμα, αλλά κανένας δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει και έτσι ο Masia τελειώνει την Παρασκευή ως ο ταχύτερος αναβάτης της Moto3 σε ένα πολύ σημαντικό για το Πρωτάθλημα Σαββατοκύριακο.


Ο Deniz Oncu ανέβασε το ρυθμό του το απόγευμα και ήταν αυτός που έφτασε πιο κοντά στον Masia, με τον Taiyo Furusato να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. Ο David Alonso πέρασε το μεγαλύτερο μέρος των πρώτων δοκιμών μαθαίνοντας την πίστα - είχε μάλιστα και μια πτώση - όμως το απόγευμα κατάφερε να κάνει τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Matteo Bertelle.


O Daniel Holgado έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Romano Fenati, ο οποίος επέστρεψε δυναμικά από τον τραυματισμό του, ήταν τρίτος ταχύτερος το πρωί και το αόγευμα έφτασε μέχρι την έβδομη θέση, με τον Adrian Fernandez να είναι πίσω του.


Ο Ayumu Sasaki αντιμετωπίζει ένα πολύ κομβικό Σαββατοκύριακο μετά την απογοήτευση της Ταϊλάνδης, όμως ο Ιάπωνας έδειξε να ζορίζεται, φτάνοντας μόλις μέχρι την 8η θέση, μπροστά από τον David Munoz που συμπλήρωσε τη δεκάδα. 
 

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Sepang: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA