• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Sepang: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Jorge Martin
Νέα 10/11/2023 - 06:40

Το Grand Prix της Μαλαισίας είναι η αρχή του τέλους για τη σεζόν του 2023, καθώς αντιπροσωπεύει την αρχή της τελευταίας τριπλέτας πριν τη λήξη. Η μάχη για το Πρωτάθλημα είναι ακόμα πλήρως ανοικτή ανάμεσα στον Francesco Bagnaia και τον Jorge Martin, με τον τελευταίο να βρίσκεται στην κορυφή των φύλλων χρόνου μετά το πέρας των πρώτων ελεύθερων δοκιμών της Παρασκευής. 
Το 1:59.513 του Ισπανού επετεύχθη στο τέλος των δοκιμών, όταν οι αναβάτες έβαλαν μαλακά ελαστικά και βγήκαν στην πίστα για την επίθεση στο χρόνο. Ο Alex Marquez ήταν ο αναβάτης που έφτασε πιο κοντά στον Μartin, καταλαμβάνοντας τη δεύτερη θέση, μόλις 49 χιλιοστά πίσω από τον αναβάτη της Prima Pramac Ducati, ενώ ο Johann Zarco κατέλαβε την τρίτη θέση.


Ο Franco Morbidelli έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον ομόσταυλό του, Fabio Quartararo, ξεκινώντας δυναμικά το τριήμερο για τη Yamaha. O Luca Marini  ήταν στην έκτη θέση, 729 χιλιοστά μακριά από την κορυφή, με τον Aleix Espargaro να τον ακολουθεί. Μάλιστα ο Ισπανός της Aprilia είχε μια πτώση στη 15η στροφή, κατά την οποία η μοτοσυκλέτα του άρχισε να βγάζει φλόγες, όμως η έγκαιρη επέμβαση των κριτών απέτρεψε την εξάπλωση της φωτιάς σε ολόκληρη τη μοτοσυκλέτα. 


Τη δεκάδα έκλεισαν οι Marco Bezzecchi, Pol Espargaro και Augusto Fernandez. O επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, τερμάτισε τις πρώτες δοκιμές της Μαλαισίας μόλις στη 15η θέση, ενώ ο Marc Marquez ήταν 17ος.

Επόμενο άρθρο »

Sepang: Moto3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Είναι απόλαυση να έχω αυτή την πίεση»:

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA