• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Σε καλή θέση ο Edwards
"Αλλάξαμε την θέση οδήγησης και φέραμε το βάρος του σώματός μου προς τα εμπρός."
Νέα 06/06/2010 - 23:48

Από την αρχή της σεζόν ο Τεξανός οδηγός Colin Edwards αντιμετώπισε πολλά προβλήματα με την Μ1 χωρίς να μπορεί να βρει άκρη με την ρύθμιση της μοτοσικλέτας, έχοντας χάσει την σιγουριά του στον τομέα της πρόσφυσης πότε στον ένα τροχό και πότε στον άλλο. Ως αποτέλεσμα ο ίδιος δήλωνε ότι η μοτοσυκλέτα του πεισματικά άνοιγε την γραμμή της στην είσοδο της στροφής κι εκείνος πάλευε για να την βάλει στον ίσιο δρόμο. 

 

Στο Mugello αποφάσισε να αλλάξει τακτική κι από την πρώτη ημέρα γύρισε πίσω στο χρόνο κι έστησε την μοτοσικλέτα του με βάση το set up που είχε στην περσινή του μοτοσυκλέτα. “Αλλάξαμε την θέση οδήγησης και φέραμε το βάρος του σώματός μου προς τα εμπρός γιατί είχαμε πρόβλημα αρχικά με το να έχουμε περισσότερο βάρος στο εμπρός τμήμα της Μ1. Τώρα βρίσκω την μοτοσυκλέτα φυσιολογική και κάνει αυτό που της υποδεικνύω. Πλέον η μοτοσυκλέτα υπακούει στις εντολές μου και δεν μ’αφήνει να αναρωτιέμαι για το τί κάνει. Η μοτοσυκλέτα στρίβει πιο άμεσα και δεν χάνω χρόνο πλαγιασμένος στο χείλος του ελαστικού.” 

 

Αναμφισβήτητα ο Edwards ένιωσε κάτι παραπάνω από χαρούμενος που βρήκε τον παλιό του εαυτό πάνω στην νέα Μ1. Από την άλλη πλευρά έδειξε για άλλη μία φορά πόσο ξεχωριστός είναι ο χαρακτήρας του αναφέροντας “Πραγματικά λυπάμαι για τον Valentino και την Yamaha και του εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση γιατί το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα δεν είναι το ίδιο χωρίς αυτόν.” Μεγάλα λόγια από ένας εξαιρετικό αναβάτη εντός κι εκτός πίστας.

Επόμενο άρθρο »

Mugello live: Μετά Rossi εποχή;

« Προηγούμενο άρθρο

Τονωτικό για τον Aoyama η 10η θέση

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα