• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τονωτικό για τον Aoyama η 10η θέση
Σήμερα τερμάτισα στη δεκάδα κι αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για μας
Νέα 06/06/2010 - 23:43

Από τον αγώνα της Jerez ο συμπαθής Γιαπωνέζος Hiroshi Aoyama μας είχε πει ότι χρειαζόταν περισσότερη ώρα πάνω στην μοτοσυκλέτα για να τα βρει μαζί της και να τη ρυθμίσει προοδευτικά ώστε να έχει την αίσθηση που θέλει ο ίδιος για να μπορεί να την πιέσει στο όριο. 

 

Το γεγονός ότι ανέβηκε στην δεκάδα στις κατατακτήριες δοκιμές του Mugello πραγματικά του τόνωσε το ηθικό. “Σήμερα τερμάτισα στη δεκάδα κι αυτό ήταν ένα μεγάλο βήμα για μας. Φυσικά χρειαζόμαστε περαιτέρω βελτίωση για να γίνουμε πιο ισχυροί αλλά το θέμα είναι ότι οι ρυθμίσεις που κάναμε στην μοτοσυκλέτα δούλεψαν καλά και μπόρεσα να την πιέσω από την αρχή των κατατακτήριων δοκιμών. Μπορέσαμε να καταλάβουμε καλύτερα την μοτοσυκλέτα αυτή την φορά. Ελπίζουμε ότι θα έχω ένα εξίσου καλό αγώνα αύριο.”  

 

Ο manager της ομάδα Interwetten Honda Daniel Epp φάνηκε χαρούμενος με το γεγονός ότι ο Aoyama ξεκινάει από την δέκατη θέση κάτι που ήλπιζαν να συμβεί και χαίρονται που το κατάφερε. Όλοι πιστεύουν στην ομάδα ότι μπορεί να μειώσει το χρόνο του κατά μισό δευτερόλεπτο αν είχε καλύτερα αποτελέσματα την προηγούμενη ημέρα κι είναι σίγουροι ότι ο Aoyama θα βρει σύντομα τον ρυθμό του.

Επόμενο άρθρο »

Σε καλή θέση ο Edwards

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello live: Η εγχείρηση του Rossi πέτυχε

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA