• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello live: Η εγχείρηση του Rossi πέτυχε
Ο Aldo Drudi μας ενημερώνει αμέσως μετά το τέλος της επέμβασης
Νέα 05/06/2010 - 23:33

 

Aποστολή περιοδικό MOTOGP WORLD: Δημήτρης Διατσίδης

 

Ο Aldo Drudi έχει ιδιαίτερη φιλία με τον Valentino Rossi και τον πατέρα του Graziano. Ήταν ο πρώτος που επέστρεψε στην πίστα του Mugello, από τους λίγους που βρέθηκαν στο νοσοκομείο της Φλωρεντίας, όπου το απόγευμα εγχειρίστηκε ο 9 φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής. Ο Drudi μας είπε ότι η εγχείρηση κρίθηκε επιτυχημένη από τους γιατρούς και ότι ο Valentino ναρκώθηκε μόνο από τη μέση και κάτω, ώστε να μην αισθάνεται τους πόνους από ένα ανοικτό κάταγμα στην κνήμη. Μετά την επέμβαση απλά είδε από μακριά τον «γιατρό», αφού μπήκε για λίγες ώρες στην εντατική και απαγορεύτηκε κάθε επαφή μαζί του, ώστε να μην υπάρχουν κίνδυνοι μόλυνσης. Ο σχεδιαστής που το πρωί ήταν χαρούμενος με το νέο κράνος του Rossi, με τον Joker που είχε τους τέσσερις άσσους στο μανίκι του, φάνηκε ιδιαίτερα στεναχωρημένος για αυτά που θα περάσει τους επόμενους μήνες ο Valentino.

«Είναι καλά, με χαιρέτησε από μακριά», είπε ο Ιταλός. Ο γιατρός που τον εγχείρησε ο Dr. Roberto Buzzi με την βοήθεια του γνωστού μας Dr. Claudio Costa, είναι ευχαριστημένος από το πως καθαρίστηκε η περιοχή του τραύματος και πως κολλήθηκε η κνήμη, με μια βίδα για να την σταθεροποιεί. «Είμαστε αισιόδοξοι ότι ο Valentino θα φύγει από το νοσοκομείο σε μια βδομάδα ή το πολύ σε δέκα μέρες και θα μπορεί να πατήσει το πόδι με πατερίτσες», είπε ο Buzzi. «Μετά από 6 εβδομάδες με πατερίτσες θα ξαναεξετάσουμε την κατάσταση για να δούμε τι θα πουν οι ακτινογραφίες και τότε θα ξέρουμε πότε θα ξαναοδηγήσει», συμπλήρωσε.

 

Ο Βασίλης Ρωσσικόπουλος, ο ορθοπεδικός γιατρός που συνεργάζεται με την Fast & Safe Riding Experience μας είπε ότι χρειάζονται περίπου τρεις μήνες για την πλήρη αποκατάσταση τέτοιων τραυμάτων.

Επόμενο άρθρο »

Τονωτικό για τον Aoyama η 10η θέση

« Προηγούμενο άρθρο

Στο "νήμα" η pole position στα125cc από τον Cortese

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA