• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Η Honda θα επιτρέψει στον Marc Marquez να κάνει το τεστ της Ducati στη Βαλένθια
Νέα 28/10/2023 - 19:24

Ο διευθυντής της ομάδας της Repsol Honda, Alberto Puig, επιβεβαιώνει ότι δεν θα υπάρξει «καμία αντίρρηση» από τη Honda που σημαίνει ότι το #93 θα δοκιμάσει τη Gresini Ducati στα τέλη Νοεμβρίου

Ο Alberto Puig, επιβεβαίωσε ότι η Honda δεν θα σταθεί εμπόδιο στον Marc Marquez να κάνει το ντεμπούτο του στην Gresini Racing στο πολυαναμενόμενο τεστ στη Βαλένθια μετά τη σεζόν.

Μιλώντας κατά τη διάρκεια των ΕΔ2 του MotoGP™ στο GP της Ταϊλάνδης στον δημοσιογράφο του pitlane του motogp.com Jack Appleyard, ο Puig είπε: «Ναι, κανονικά ναι. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για όλους τους αναβάτες όταν αλλάζουν ομάδα, οπότε καταλαβαίνουμε».

«Αυτό είναι κάτι που συμβαίνει και η διαδικασία πρέπει να συνεχίσει με τον τρόπο που συμβαίνει συνήθως, οπότε δεν θα υπάρξει αντίρρηση από την πλευρά της Honda». Αυτό επιβεβαιώνει ότι θα παρακολουθούμε τον Marc Marquez να δοκιμάζει μια Ducati στο Circuit Ricardo Tormo στις 28 Νοεμβρίου.

Ο Puig σχολίασε επίσης τις φήμες γύρω από το ποιος θα αντικαταστήσει τον οκτώ φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή στις τάξεις της Repsol Honda για το 2024. Ο Miguel Oliveira (CryptoDATA RNF MotoGP™ Team) απέκλεισε τον εαυτό του από αυτή την αλλαγή την Πέμπτη στο Buriram, με τον αναβάτη που ανέβηκε στο βάθρο στο GP της Αυστραλίας Fabio Di Giannantonio (Gresini Racing MotoGP™) να θεωρείται πλέον ο κορυφαίος υποψήφιος.

«Δεν είναι εύκολο γιατί δεν υπάρχουν τόσες πολλές δυνατότητες, σαφώς. Βασικά όλοι οι αναβάτες έχουν συμβόλαιο, οπότε... οι δυνατότητες δεν είναι τόσες πολλές», είπε ο Puig. «Έχουμε κάποιες, φυσικά, δεν θα πω ότι δεν έχουμε κανέναν. Μάλλον δεν είναι η ιδανική κατάσταση για οποιαδήποτε ομάδα να μην έχει το χρόνο να επιλέξει ανάμεσα σε πολλούς αναβάτες. Αλλά είναι αυτό που είναι και θα πρέπει να προχωρήσουμε και να επιβιώσουμε με κάποιο τρόπο».

«Δεν μιλάμε μόνο μαζί του», συνέχισε ο Puig, αναφερόμενος στον Di Giannantonio. «Μιλάμε και με άλλους αναβάτες. Όπως είπα και πριν, δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες, αλλά κάνουμε δύο ή τρεις συζητήσεις ταυτόχρονα και θα δούμε».

Ο Puig – όπως ήταν κατανοητό – κράτησε τα χαρτιά του κλειστά όταν ρωτήθηκε για το ποιες ήταν οι άλλες επιλογές για τους Ιαπωνικούς γίγαντες. Αυτό που γνωρίζουμε είναι ότι με μόλις τέσσερις Γύρους να απομένουν για το 2023, συμπεριλαμβανομένου του GP της Ταϊλάνδης, η Honda θα θέλει να λύσει αυτήν τη δύσκολη θέση το συντομότερο δυνατό. Ο χρόνος θα δείξει ποιος θα συνεργαστεί με τον Joan Mir στα χρώματα της Repsol Honda την επόμενη σεζόν.

Επόμενο άρθρο »

Η αναζήτηση του Alvaro Bautista για τίτλους γίνεται πραγματικότητα

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: MotoGP Αγώνας Sprint

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα