• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP Αγώνας Sprint
Άνετη επικράτηση του Jorge Martin
Νέα 28/10/2023 - 17:48

Ο αγώνας Sprint της Ταϊλάνδης μας έδωσε μια γεύση για το τι θα δούμε αύριο, κατά το Grand Prix της Ταϊλάνδης, με ωραίες μάχες για τς βαθμολογούμενες θέσεις, ενώ η διαφορά στην κορυφή της βαθμολογίας μειώθηκε. 


Όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, ο Jorge Martin κατάφερε να στρίψει πρώτος, παρά την καλή εκκίνηση του Luca Marini, ενώ ταυτόχρονα, ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Francesco Bagnaia, έκανε μια κακή εκκίνηση και αρχικά ήταν εκτός βαθμών. Πίσω από τους Martin και Marini ακολουθούσαν οι Aleix Espargaro και Brad Binder. 


O Νοτιοαφρικανός έκανε την κίνηση και πέρασε τον Espargaro στον δεύτερο γύρο, ενώ λίγες στροφές αργότερα ο αναβάτης της Aprilia έχασε άλλη μια θέση από τον Marc Marquez. 


Στον έκτο γύρο ο Martin είχε ήδη ανοίξει τη διαφορά στα 1,3 δευτερόλεπτα, ενώ ο Binder έκανε την πρώτη κίνηση για να περάσει τον Marini, στη μάχη για τη δεύτερη θέση, όμως ο Marini απάντησε αμέσως. Η τελική κίνηση θα ερχόταν από τον Binder στο τέλος του 7ου γύρου, με τον Ιταλό της Μooney VR46 να προσπαθεί να απαντήσει στην 3η στροφή αλλά να μην τα καταφέρνει. 


Ο αστέρας της ΚΤΜ ήταν πλέον δεύτερος, όμως δεν μπορούσε να πιάσει τον Martin, ο οποίος άνοιξε τη διαφορά στα 2,1 δευτερόλεπτα στον 10ο γύρο. Πιο πίσω, μαινόταν μια μάχη για την πέμπτη θέση, με τον Marc Marquez να καταφέρνει να περάσει τον Marco Bezzecchi στον 11ο γύρο, πριν καταφέρει και φτάσει και τον Aleix Espargaro και δώσουν μια μάχη στον τελευταίο γύρο για την τέταρτη θέση. 


Εκείνη την ώρα ο Martin περνούσε τη γραμμή του τερματισμού για να μειώσει τη διαφορά στη βαθμολογία από τον Bagnaia. O Binder περιορίστηκε στη δεύτερη θέση, με τον Marini να συμπληρώνει το βάθρο. 


Ο Μarquez κέρδισε τελικά τη μάχη για την τέταρτη θέση, με τον Aleix Espargaro να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 


Ο Marco Bezzecchi πήρε την καρό σημαία στην έκτη θέση, μπροστά από τον Pecco Bagnaia. Τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Alex Marquez, Johann Zarco και Jack Miller. 

Επόμενο άρθρο »

Η Honda θα επιτρέψει στον Marc Marquez να κάνει το τεστ της Ducati στη Βαλένθια

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto2 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα