• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto2 Κατατακτήριες
O Fermin Aldeguer στην Pole Position
Νέα 28/10/2023 - 11:13

Ο Fermin Aldeguer έφτασε στη δεύτερη συνεχόμενη Pole Position του, καθώς βρέθηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τη διάρκεια των δεύτερων κατατακτηρίων της Moto2 στην Buriram της Ταϊλάνδης. Ο Ισπανός μάλιστα κατάφερε να γράψει 1:35.371 (ένα δέκατο μακριά από το ρεκόρ γύρου) σώζοντας και μια πτώση στην τελευταία στροφή. 


Μαζί του στην πρώτη σειρά θα είναι ο Pedro Acosta (ο οποίος μέχρι εκείνη την τελευταία προσπάθεια του Aldeguer φαινόταν σίγουρο ότι θα κατακτούσε την Pole Position), ο οποίος έχει την πρώτη ευκαιρία να στεφθεί Παγκόσμιος Πρωταθλητής την Κυριακή. Την ΄τρίτη θέση πήρε ο Albert Arenas, ο οποίος έβαλε και τις δύο ΚΤΜ της ομάδας του Aki Ajo στην πρώτη σειρά. 


Ο Aron Canet έχασε μια θέση στην πρώτη σειρά της εκκίνησης για μόλις 20 χιλιοστά του δευτερολέπτου και θα ξεκινήσει τον αγώνα από την 4η θέση, μπροστά από τον περσινό κάτοχο της Pole Position και τοπικό ήρωα, Somkiat Chantra. Οι δυό τους συνοδεύονται από τον Marcos Ramirez, που διανύει ένα εκπληκτικό Σαββατοκύριακο μέχρι τώρα. 


Ο Alonso Lopez ξεκινάει από την κεφαλή της τρίτης σειρά της εκκίνησης, με τον περσινό νικητή, Tony Arbolino, να περνάει από τις πρώτες κατατακτήριες και να παίρνει τελικά την 8η θέση, μπροστά από τον Jake Dixon. 


Στην τέταρτη σειρά θα παραταχθούν οι Joe Roberts, Sergio Garcia και Celestino Vietti.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: MotoGP Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα