• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: MotoGP Κατατακτήριες
Pole Position με νέο ρεκόρ για τον Jorge Martin
Νέα 28/10/2023 - 10:58

Στις πρώτες κατατακτήριες, ήταν ο Alex Marquez που έθεσε τον πρώιμο ρυθμό, ανεβαίνοντας στην κορυφή των δύο θέσεων πρόκρισης, έχοντας σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:29.892, με τον αδερφό του, Marc Marquez, να βρίσκεται στη δεύτερη θέση. 


Όταν οι αναβάτες βγήκαν για τις δεύτερες εξόδους τους, ο Marc Marquez βρέθηκε να ακολουθεί τον Jack Miller για να βελτιώσει το χρόνο του, ενώ ο Raul Fernandez του είχε πάρει τη δεύτερη θέση. Όμως στο δεύτερο γύρο, ο Marc κατάφερε και πάλι να μπει στις δύο πρώτες θέσεις, όντας μάλιστα στην κορυφή, με 1:29.830. O Alex όμως απάντησε στην τελευταία προσπάθεια με 1:29.743 για να βρεθεί και πάλι στην κορυφή και ήταν τα αδέρφια Marquez που πέρασαν στις δεύτερες κατατακτήριες. 


Εκεί, ήταν ο Μarco Bezzecchi που ξεκίνησε δυναμικά, με τον Ιταλό της Mooney VR46 να κάνει 1:30.114 στην πρώτη του προσπάθεια, κάτι που βελτίωσε σύντομα σε 1:29.491. Εν τω μεταξύ τα αδέρφια Marquez δεν είχαν βγει στην πίστα στις πρώτες προσπάθειες, φυλάσσοντας το τελευταίο τους μαλακό ελαστικό για την τελική μάχη. 


Στη μέση της περιόδου, ο Jorge Martin έκανε την επίθεσή του και σταμάτησε το χρονόμετρο στο 1:29.491, σπάζοντας το παλιό ρεκόρ. Ο Bezzecchi απάντησε στα τελευταία στάδια, με νέο μαλακό ελαστικό και νέο ρεκόρ, φτάνοντας στο 1:29.483. 


O Martinator όμως δεν είχε πει την τελευταία του λέξη και κατέβασε εκ νέου το ρεκόρ, στο 1:29.287 εξασφαλίζοντας την τρίτη συνεχόμενη Pole Position του. Ο Bezzecchi εν τω μεταξύ έχασε και άλλες θέσεις, καθώς ο Luca Marini και ο Aleix Espargaro κατάφεραν στις τελικές τους προσπάθειες να τον ξεπεράσουν και να φτάσουν στην πρώτη σειρά της εκκίνησης. 


Ο Bezz θα ξεκινήσει τους αγώνες του Σαββατοκύριακου από την τέταρτη θέση, ενώ μαζί του θα έχει στη δεύτερη σειρά τους Brad Binder και Francesco Bagnaia, ο οποίος είχε μια έξοδο στην πρώτη στροφή κατά την τελευταία του προσπάθεια. 


Ο Alex Marquez βρέθηκε και πάλι μπροστά από τον αδερφό του, στην κεφαλή της τρίτης σειράς της εκκίνησης, την οποία συμπληρώνει ο Maverick Viñales. 


Τέλος, από την τέταρτη σειρά θα εκκινήσουν οι Fabio Quartararo, Johann Zarco και Augusto Fernandez.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: Moto2 Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: Moto3 Κατατακτήριες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα