• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
10ος Αγώνας - M.Βρετανία (Silverstone)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buriram: Moto3 Κατατακτήριες
Pole Position για τον Deniz Öncü
Νέα 28/10/2023 - 10:55

O Deniz Öncü είχε ήδη σπάσει το απόλυτο ρεκόρ γύρου κατά τη διάρκεια των τρίτων δοκιμών το πρωί του Σαββάτου και φτάνοντας ένα δέκατο μακριά (1:42.061) από αυτό τον χρόνο στις κατατακτήριες πήρε την Pole Position για τον 17ο αγώνα της χρονιάς. Δίπλα του θα έχει τον Diogo Moreira, με τον Βραζιλιάνο να συνεχίζει να δείχνει έναν εκπληκτικό ρυθμό. Την πρώτη σειρά της εκκίνησης ολοκληρώνει ο Ayumu Sasaki, έχοντας μια μεγάλη ευκαιρία στην Ταϊλάνδη να περάσει μπροστά στη βαθμολογία. 


Ο Ryusei Yamanaka, ο οποίος ακόμα ψάχνει να βρει μια ομάδα για το 2024, θα ξεκινήσει από την κορυφή της δεύτερης σειράς της εκκίνησης, μπροστά από τους Collin Veijer και Taiyo Furusato. O Ιάπωνας βρισκόταν σε ένα γύρο που θα μπορούσε να τον φέρει μέχρι και στην Pole Position, όμως η προσπάθειά του διακόπηκε από μια πτώση στην 8η στροφή. 


Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Jaume Masia, δεν κατάφερε να βρεθεί στις 2 πρώτες σειρές της εκκίνησης, καταλαμβάνοντας μόλις την 7η θέση, ενώ στην τρίτη σειρά θα έχει δίπλα του τους Adrian Fernandez και Jose Antonio Rueda. 


Tέλος, στην τέταρτη σειρά της εκκίνησης θα παραταχθούν οι David Muñoz, Daniel Holgado και David Alonso.

Επόμενο άρθρο »

Buriram: MotoGP Κατατακτήριες

« Προηγούμενο άρθρο

Buriram: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα