• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: Moto3 Τρίτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Ayumu Sasaki
Νέα 21/10/2023 - 02:29

O Ayumu Sasaki εκτοξεύτηκε στην κορυφή των φύλλων χρόνου το πρωινό του Σαββάτου κατά τις τρίτες δοκιμές της Moto3 στο Phillip Island, σταματώντας το χρονόμετρο στο 1:36.403. 


Όπως πάντα στη Moto3, ήταν τα τελευταία λεπτά που καθόρισαν την πρώτη 14αδα που θα προκριθεί κατευθείαν στις δεύτερες κατατακτήριες. Ο Deniz Öncü, που τερμάτισε στο βάθρο του Phillip Island πέρυσι, έκανε το δεύτερο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Αυστραλό Joel Kelso. 


O Adrian Fernandez έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον David Muñoz να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. Ο Kaito Toba πήρε την έκτη θέση, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Collin Veijer. Mάλιστα ο Ολλανδός είχε μια πτώση στο τελευταίο λεπτό στην 4η στροφή και οι κίτρινες σημαίες σταμάτησαν την τελική προσπάθεια του Daniel Holgado, ο οποίος θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες. 


Ο Κολομβιανός rookie, David Alonso, έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Jaume Masia και Ricardo Rossi να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 


Μαζί τους στις δεύτερες κατατακτήριες περνάνε οι Stefano Nepa (ο οποίος με τη χθεσινή του επίδοση κράτησε την 6η θέση στους συνδυασμένους χρόνους), Diogo Moreira, Matteo Bertelle και Vicente Perez, ο οποίος αντικαθιστά την Ana Carrasco.

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Phillip Island: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA