• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Phillip Island: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές
Με μεγάλη διαφορά ταχύτερος ο Jorge Martin
Νέα 20/10/2023 - 00:42

O Jorge Martin έδειξε από νωρίς τις προθέσεις του στην πίστα του Phillip Island. Ο αναβάτης της Prima Pramac πέτυχε 1:29.039 στις Πρώτες Ελεύεθερες Δοκιμές του Grand Prix της Αυστραλίας για να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου, 720 χιλιοστά του δευτερολέπτου μπροστά από τον Augusto Fernandez, που ξεκίνησε ιδανικά το τριήμερο. Την τριάδα έκλεισε ο Mavercik Vinales, με την Aprilia να αναμένεται δυνατή στη ρέουσα Αυστραλιανή πίστα. 


Ο Brad Binder έκανε τον τέταρτο καλύτερο χρόνο, με τον Johann Zarco (ο οποίος τις προηγούμενες μέρες απέκλεισε τη μεταφορά του στη Repsol Honda) να συμπληρώνει την πρώτη πεντάδα. 


Παρά το γεγονός ότι ακόμα αναρρώνει από τον πρόσφατο τραυματισμό του, ο Marco Bezzecchi πήρε την έκτη θέση, πετυχαίνοντας ακριβώς τον ίδιο καλύτερο χρόνο με τον Alex Marquez που ήταν έβδομος. 


Ο τοπικός ήρωας, Jack Miller, ξεκίνησε τις δοκιμές όντας στην ουρά των φύλλων χρόνου, αλλά κατάφερε πριν την καρό σημαία να αναρριχηθεί μέχρι την 8η θέση, με τους Enea Bastianini και Aleix Espargaro να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Phillip Island: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Η Brembo στο Phillip Island

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα