• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
6ος Αγώνας - Καταλωνία (Montmelo)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ο Bezzechi και ο Marini στον δρόμο για την Ινδονησία
Νέα 11/10/2023 - 18:59

Οι αναβάτες της Mooney VR46 Racing Team θα φτάσουν στην πίστα Mandalika για να πάρουν την έγκριση από την ιατρική επιτροπή ώστε να συμμετάσχουν στον Αγώνα

Kuta (Ινδονησία), 11 Οκτωβρίου 2023 - Ο Marco Bezzecchi και ο Luca Marini ταξιδεύουν στην Ινδονησία για να φτάσουν στην πίστα Mandalika όπου θα διεξαχθεί ο δέκατος πέμπτος Αγώνας της σεζόν του 2023 αυτό το Σαββατοκύριακο. Τραυματισμένοι στην κλείδα (ο Marco στη δεξιά και ο Luca στην αριστερή) μετά την ανάρρωση από τη χειρουργική επέμβαση που έγινε στη Μονάδα Ορθοπεδικής και Τραυματολογίας της UNIMORE, οι αναβάτες της Mooney VR46 Racing Team θα υποβληθούν στον τελικό ιατρικό έλεγχο πριν το σιρκουί και έτσι θα έχουν το πράσινο φως για τον Αγώνα.

Θύμα σύγκρουσης κατά τη διάρκεια προπόνησης στο Motor Ranch στην Tavullia το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου και έτοιμος για το χειρουργείο το επόμενο πρωί, ο Marco, τρίτος επί του παρόντος στη γενική κατάταξη με 265 βαθμούς, ετοιμάζεται για έναν αγώνα ενάντια στο χρόνο για να ανέβει στη Ducati Desmosedici GP για τις πρώτες ελεύθερες δοκιμές. Η διαδικασία αποθεραπείας βρίσκεται σε πιο προχωρημένο στάδιο για τον Luca, ο οποίος έπεσε στην έναρξη του Sprint στην Ινδία, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση αμέσως μετά την επιστροφή στην Ιταλία και δεν ήταν έτοιμος για το Ιαπωνικό GP. Όγδοος στο σύνολο με 135 βαθμούς (2ος μεταξύ των Ομάδων με 400 βαθμούς), στόχος του είναι να επιστρέψει στους αγώνες εδώ στην Ινδονησία.

Luca Marini – 10

«Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω εδώ στη Mandalika, μπροστά σε όλους τους οπαδούς της Ινδονησίας που είναι πραγματικά ξεχωριστοί. Η ανάρρωση από τον τραυματισμό προχωρά καλά καθώς μετά την επέμβαση ξεκίνησα αμέσως όλες τις θεραπείες και τις φυσιοθεραπείες και νιώθω έτοιμος να επιστρέψω με την Ducati. Περιμένουμε τον ιατρικό έλεγχο αύριο, αλλά ο στόχος είναι να αγωνιστούμε και στους τρεις συνεχόμενους Αγώνες και να βρούμε την ίδια καλή αίσθηση της μοτοσυκλέτας όπως στην Ινδία. Δεν θα είναι ένα εύκολο Σαββατοκύριακο, αλλά έχω κίνητρο να τα πάω καλά, λόγω όλων των ανθρώπων που με έκαναν να νιώσω την υποστήριξή τους τις τελευταίες εβδομάδες. Η ομάδα, η οικογένειά μου, η ιατρική ομάδα, η Ακαδημία και όλοι οι οπαδοί».

Marco Bezzecchi – 72

«Θα είναι ένας πραγματικός αγώνας ενάντια στο χρόνο για να προσπαθήσουμε να είμαστε έτοιμοι το πρωί της Παρασκευής στη Mandalika. Ο τραυματισμός δεν έπρεπε να συμβεί, ειδικά σε αυτή την κρίσιμη στιγμή της σεζόν. Αμέσως μετά το χειρουργείο είδαμε το ενδεχόμενο να προσπαθήσουμε να συμμετάσχουμε στο GP. Περιμέναμε 48 ώρες και μετά από τις τελευταίες ιατρικές επισκέψεις και ένα πολύ έντονο πρόγραμμα φυσικοθεραπείας μέχρι την τελευταία στιγμή πριν την αναχώρηση, με την ομάδα, αποφασίσαμε να προσπαθήσουμε να φτάσουμε στην Ινδονησία για να είμαστε σε φόρμα στον Αγώνα. Δεν θα είναι εύκολο, θα είναι ένα δύσκολο και πραγματικά απαιτητικό Σαββατοκύριακο, αλλά θα ήθελα να είμαι σε καλό δρόμο. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Ream, την ιατρική ομάδα, την Ακαδημία και όλους τους οπαδούς που με στήριξαν τις τελευταίες μέρες, έχω λάβει πολλά μηνύματα υποστήριξης. Σίγουρα μου έδωσαν μια επιπλέον ώθηση».

Επόμενο άρθρο »

Brembo - Τα δεδομένα για τα φρένα στην Mandalika

« Προηγούμενο άρθρο

Προσωρινό ημερολόγιο Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Enel MotoE™ 2024

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα