• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Προσωρινό ημερολόγιο Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM Enel MotoE™ 2024
Νέα 10/10/2023 - 18:21

Οι πιο θεαματικοί ηλεκτρικοί αγώνες στη Γη επιστρέφουν για μια ακόμα γεμάτη δράση σεζόν

Το προσωρινό ημερολόγιο για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα FIM Enel MotoE™ 2024 μπορεί τώρα να ανακοινωθεί! Μια άλλη σεζόν οκτώ Γύρων και 16 Αγώνων περιμένει την πιο θεαματική σειρά ηλεκτρικών αγώνων στον κόσμο, με τη MotoE™ να μοιράζεται τη σκηνή στις περισσότερες ευρωπαϊκές ημερομηνίες του ημερολογίου του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος FIM MotoGP™. Υπάρχει επίσης ένας εντελώς νέος χώρος στον ορίζοντα, με την κατηγορία MotoE™ των εννέα ομάδων και 18 αναβατών να είναι έτοιμη να αντιμετωπίσει το εκπληκτικό Autodromo Internacional do Algarve για πρώτη φορά.

Η σεζόν προλογίζεται από δύο δοκιμές στο Portimao προτού ξεκινήσει, κάνοντας μια αλλαγή στη διαδικασία καθώς η Πορτογαλία γίνεται η όγδοη διαφορετική χώρα που φιλοξενεί τη MotoE™. Από εκεί, ο επόμενος σταθμός είναι του Le Mans πριν από την επιστροφή στη Βαρκελώνη και το GP της Καταλονίας στα τέλη Μαΐου. Αυτή είναι μία θεαματική συνεχόμενη διενέργεια Αγώνων με τον πρώτο εντός έδρας Γύρο και για την Ducati, με τη MotoE™ να βρίσκεται στο Mugello το επόμενο Σαββατοκύριακο.

Η επόμενη πρόκληση για την κατηγορία του 2024 είναι το ιστορικό TT Circuit Assen σε ένα άλλο συνεχόμενο Σαββατοκύριακο με το Sachsenring στη Γερμανία, πριν από ένα καλοκαιρινό διάλειμμα που του αξίζει. Το Πρωτάθλημα επιστρέφει στη δράση στο Red Bull Ring στην Αυστρία πριν από τις τελευταίες αναμετρήσεις της σεζόν στο Misano World Circuit Marco Simoncelli, ρίχνοντας την αυλαία της σεζόν με στυλ. Και όλα τροφοδοτούνται από την Enel Ρίξτε μια ματιά στο πλήρες ημερολόγιο και ετοιμαστείτε για περισσότερη ιστορία στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα 2024 FIM Enel MotoE™!

Επόμενο άρθρο »

Ο Bezzechi και ο Marini στον δρόμο για την Ινδονησία

« Προηγούμενο άρθρο

Οι επιπτώσεις της αναπνοής CO2 μέσα στο κράνος μοτοσυκλέτας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA