• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
5ος Αγώνας - Γαλλία (Le Mans)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Αγώνας
Άνετη νίκη του Somkiat Chantra, 1-2 για την Idemitsu Honda
Νέα 01/10/2023 - 10:11

Ο Somkiat Chantra είχε έναν εκπληκτικό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο και το απέδειξε όταν έσβησαν τα φώτα της εκκίνησης, καταφέρνοντας να στρίψει πρώτος, με τους Jake Dixon και Alonso Lopez να ακολουθούν. Ο Lopez σύντομα πέρασε στη 2η θέση, με τον Ai Ogura να ακολουθεί και αυτός στο δεύτερο γύρο και να ανεβαίνει στις θέσεις του βάθρου. 


Σύντομα ο Ogura έκανε την κίνηση και πέρασε τον Lopez, ο οποίος κατρακύλησε στην κατάταξη αφού εξέτισε την διπλή ποινή μεγάλου γύρου που του είχε επιβληθεί. Ο Ogura είχε πλέον φτάσει τον ρυθμό του Chantra, αλλά ο Ταϊλανδός ήταν ήδη 2 δευτερόλεπτα μπροστά και αν και ο Ιάπωνας κατάφερε να μειώσει τη διαφορά μέχρι το 1,5 δευτερόλεπτο, αλλά ο Chantra δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης και κατάφερε να πάρει τη δεύτερη νίκη της καριέρας του, μετά την Ινδονησία πέρυσι. Ο Ogura έκανε το 1-2 για την Idemitsu Honda , ενώ ο Dixon έχασε την τρίτη θέση από τον Pedro Acosta, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας να περνάει μπροστά στη μέση του αγώνα και να ανοίγει τη διαφορά. 


Ο Filip Salac έφτασε σε μια μοναχική πέμπτη θέση, μπροστά από τον Manuel Gonzalez. O Μarcos Ramirez πήρε τον καλύτερο τερματισμό για την Αmerican Racing φέτος, κατακτώντας την 7η θέση, ενώ ο Aron Canet ηγήθηκε μιας μάχης για την 8η θέση, την οποία κατέκτησε μπροστά από τον Zonta Van Den Goorbergh και τον Darryn Binder. 


Eν τω μεταξύ ο δεύτερος της βαθμολογίας, Tony Arbolino, είχε έναν πολύ κακό αγώνα μετά την καλή του εμφάνιση στην Ινδία και μετά από κάποια λάθη κατάφερε να φτάσει μόλις μέχρι την 11η θέση, κερδίζοντας την μάχη στην οποια βρισκόταν στους τελευταίους γύρους με τους Joe Roberts, Alonso Lopez και Izan Guevara που ακολουθούσαν. 


Οι Sam Lowes και Sergio Garcia βρισκόντουσαν στη μάχη της πρώτης επτάδας όμως έκαναν λάθος, έχασαν το μπροστινό και βρέθηκαν στις αμμοπαγίδες του Motegi, σε δύο ξεχωριστά περισταστικά. 

Επόμενο άρθρο »

Ο Nicolo Bulega Πρωταθλητής WorldSSP 2023

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί