• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Πρώτος ο Somkiat Chantra
Νέα 29/09/2023 - 09:44

H επιστροφή στο Motegi της Ιαπωνίας φαίνεται να ταιριάζει στον Somkiat Chantra, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος το πρωί κατά τις πρώτες δοκιμές και κατάφερε να κατεβάσει το χρόνο του σχεδόν ένα δέκατο για να παραμείνει στην κορυφή και μετά τις απογευματινές, δεύτερες δοκιμές κάνοντας 1:50.396. 


To πρωί πίσω του βρέθηκε ο Pedro Acosta, με τον Ισπανό όμως να μην καταφέρνει να βελτιώσει το χρόνο του το απόγευμα, κάτι που τον έφερε τελικά στην τέταρτη θέση των συνδυασμένων χρόνων, μετά τις βελτιώσεις των Aron Canet και Sam Lowes (παρά την πτώση του το πρωί), οι οποίοι έφτασαν στη 2η και 3η θέση αντίστοιχα. 


Ο Ai Ogura τελείωσε την Παρασκευή στο Grand Prix της πατρίδας του στην 5η θέση, μπροστά από τον Marcos Ramirez.


Ακολούθησαν δύο αναβάτες που δεν κατάφεραν να βελτιωθούν, όμως οι πρωινοί τους χρόνοι ήταν αρκετά καλοί για να τους κρατήσουν στην 7η και 8η θέση, οι Filip Salac και Manuel Gonzalez. 
Oι δύο τελευταίες θέσεις της πρώτης δεκάδας είχαν ένα άρωμα περσινής Moto3, με τον Dennis Foggia ένατο και τον Izan Guevara δέκατο. 


Ο Tony Arbolino ξεκίνησε δυναμικά το πρωί, όμως το απόγευμα δεν κατάφερε να βελτιωθεί και οι επιθέσεις των άλλων αναβατών τον έφεραν μόλις στη 18η θέση. Το ίδιο συνέβη και με τον Jake Dixon, με τον Βρετανό όμως να καταλήγει στη 13η θέση των συνδυασμένων χρόνων. 
 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: MotoGP Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: Moto 3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA