• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Motegi: Moto 3 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Jaume Masia
Νέα 29/09/2023 - 09:15

O Jaume Masia ξεκίνησε το τριήμερο της Ιαπωνίας ακριβώς όπως τελείωσε το Grand Prix της Ινδίας. Στην κορυφή. 


Ο Ισπανός ήταν ήδη τρίτος στις πρώτες δοκιμές, όντας 235 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω από τον Diogo Moreira, ο οποίος έχει δείξει να ξαναβρίσκει το ρυθμό ενός γύρου του μετά από πολύ καιρό. Φτάνοντας στις δεύτερες δοκιμές όμως, ο Masia δεν άφησε περιθώριο σε κανέναν και τερμάτισε την Παρασκευή στην κορυφή, με 108 χιλιοστά διαφορά από όλους του υπόλοιπους. 


Ο Ιvan Ortola ξεκίνησε πιο "ήσυχα" το πρωί, όμως στις δεύτερες δοκιμές βελτίωσε το ρυθμό του και έφτασε στη δεύτερη θέση, με τον Ayumu Sasaki να συμπληρώνει την πρώτη τριάδα. 


Ο Daniel Holgado, που πλέον πιέζεται αφόρητα βαθμολογικά από τους Masia και Sasaki, ήταν πολύ πιο δυνατός την Παρασκευή από ότι στα τελευταία Grand Prix και τερμάτισε στην 4η θέση την πρώτη μέρα, μπροστά από τον Diogo Moreira, που ήταν από τους λίγους αναβάτες που δεν κατάφεραν να βελτιώσουν το χρόνο τους το απόγευμα. 


Ακολούθησε ο Deniz Öncü, που θέλει να συνέλθει μετά το φιάσκο της Ινδίας, έχοντας πίσω του τον Stefano Nepa. Φρέσκος από το βάθρο του την προηγούμενη εβδομάδα, ο Kaito Toba έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους David Muñoz (που δεν βελτίωσε τον πρωινό του χρόνο) και Jose Antonio Rueda να συμπληρώνουν τη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Motegi: Moto2 Πρώτες και Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Motegi: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA