• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Μoto3 Πρώτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Jaume Masia
Νέα 22/09/2023 - 09:17

Η Ινδία φιλοξενεί Grand Prix για πρώτη φορά στην ιστορία της και ήταν οι αναβάτες της Moto3 που εγκαινίασαν την πίστα της Buddh. Όλες οι κατηγορίες θα έχουν παραπάνω χρόνο δοκιμών την Παρασκευή για να μάθουν την νέα πίστα και οι χρόνοι ήταν ιδιαίτερα ψηλοί στην αρχή των πρώτων δοκιμών της Μoto3, με τους αναβάτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί. 


Ο Jaume Masia από την αρχή φαινόταν να κατανοεί καλύτερα από όλους την πίστα και βρέθηκε στην κορυφή από την αρχή μέχρι το τέλος, με τον καλύτερό του γύρο να ολοκληρώνεται σε 2:00.324. Αρχικά είχε μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους, όμως στα τελευταία στάδια ο Diogo Moreira κατάφερε να φτάσει 141 χιλιοστά του δευτερολέπτου μακριά και να πάρει τη 2η θέση. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Stefano Nepa. 


O Matteo Bertelle συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις όσο αφορά το ρυθμό ενός γύρου, καταλαμβάνοντας την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Romano Fenati. O Colin Veijer έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Joel Kelso.


Ο περσινός κυπελλούχος του Red Bull Rookies Cup, Jose Antonio Rueda, πήρε την όγδοη θέση, με τους Ricardo Rossi και Ayumu Sasaki να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Tα MICHELIN Power Slick στην άγνωστη πίστα Buddh

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA