• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Buddh: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ο Somkiat Chantra στην κορυφή
Νέα 22/09/2023 - 09:31

Η Ινδία φιλοξενεί Grand Prix για πρώτη φορά στην ιστορία της και οι αναβάτες της Moto2 βγήκαν για πρώτη φορά στην πίστα της Buddh για τις πρώτες δοκιμές. Όλες οι κατηγορίες θα έχουν παραπάνω χρόνο δοκιμών την Παρασκευή για να μάθουν την νέα πίστα και αυτός που κατάφερε να κυριαρχήσει στην ενδιάμεση κατηγορία ήταν ο Somkiat Chantra, ο οποίος είναι από τους ελάχιστους αναβάτες που έχουν ξαναβρεθεί σε αυτή την πίστα. 


Ο Ταϊλανδός αναβάτης έγραψε 1:52.596 στην τελευταία του προσπάθεια για να περάσει στην κορυφή, μπροστά από τον Pedro Acosta, ο οποίος ήταν σταθερά γρήγορος και κατάφερε σε αρκετά σημεία να βρεθεί στην κορυφή. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ai Ogura, που όλο και περισσότερο μας θυμίζει τον περσινό του εαυτό.


Ο Jake Dixon ανέβασε το ρυθμό του από τη μέση των δοκιμών και μετά, κάνοντας τελικά τον 4ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Filip Salac, που πήρε την 5η θέση. Ο Τony Arbolino ξεκίνησε δυναμικά, ήταν στην πρώτη τριάδα και μετά τις τελικές επιθέσεις των αναβατών βρέθηκε στην 6η θέση, ενώ πίσω του τερμάτισε ο Manuel Gonzalez. 


O Joe Roberts έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Dennis Foggia και Sam Lowes να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Ήδη από αυτές τις δοκιμές εντοπίστηκαν τα κομμάτια της πίστας που δυσκολεύουν περισσότερο τους αναβάτες και αυτά είναι οι στροφές 1, 4 και οι 8 και 9.
 

Επόμενο άρθρο »

Buddh: MotoGP Πρώτες Ελεύθερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Buddh: Μoto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA