• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 KAT
Παρθενική pole position για τον Ivan Ortola
Νέα 02/09/2023 - 15:56

Οι κατατακτήριες της Moto3 στο Grand Prix της Καταλονίας είδαν τον Ivan Ortola να ξαναδείχνει την δυναμική του, καθώς κατάφερε στον τελευταίο του γύρο να αρπάξει την pole position, κάνοντας 1:48.205. O Deniz Oncu βρέθηκε 304 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του, με τον Joel Kelso να συμπληρώνει την πρώτη σειρά της εκκίνησης. 


Οι οθόνες χρονισμού πήραν φωτιά στην τελευταία προσπάθεια των αναβατών, με κόκκινους δείκτες παντού και καθώς το μεγάλο γκρουπ πέρασε την γραμμή του τερματισμού με την καρό σημαία να κυματίζει ο Ortola έφτασε στην παρθενική του pole position. 


Στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης, θα βρεθεί ο Jaume Masia, που ήλπιζε σε μια pole position με βάση τον μέχρι τώρα ρυθμό του, θα ξεκινήσει από την τέταρτη θέση, μπροστά από τους Matteo Bertelle και Tatsuki Suzuki. 


O περσινός κυπελλούχος του Red Bull Rookies Cup, Jose Antonio Rueda πήρε την 7η θέση, μπροστά από τους Stefano Nepa και Kaito Toba.

 
Ο επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado, δυυσκολεύτηκε καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και τελικά πήρε την 11η θέση, ανάμεσα στους Ricardo Rossi και David Alonso. 


Τα πράγματα πήγαν ακόμα χειρότερα για άλλα δύο μεγάλα ονόματα, με τον Ayumu Sasaki να ξεκινάει από τη 13η θέση, ενώ ο Diogo Moreira δεν κατάφερε να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες και θα ξεκινήσει τον αυριανό αγώνα από την 20η θέση!

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto2 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA