• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: MotoGP Δεύτερες Ελεύθερες Δοκιμές
Πρώτος ο Miguel Oliveira
Νέα 02/09/2023 - 13:12

H Aprilia συνεχίζει την κυριαρχία της στην Καταλονία, καθώς αυτή τη φορά ήταν ο αναβάτης της δορυφορικής της ομάδας, Miguel Oliveira, που κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τις δεύτερες ελεύθερες δοκιμές του Καταλανικού Grand Prix. 


Παρά την πτώση του στην 5η στροφή, μια στροφή που είεχ πολλές πτώσεις το πρωί του Σαββάτου, ο Πορτογάλος έκανε 1:40.201 για να βρεθεί 176 χιλιοστά μπροστά από τον Johann Zarco, ο οποίος έπεσε και αυτός στην 5η στροφή στην τελευταία του προσπάθεια. 


Οι σημαίες της βροχής ανέμισαν σε κάποιους τομείς της πίστας και ήταν κάτι που επεσήμανε στους κριτές ο Aleix Espargaro, ο οποίος πήρε την τρίτη θέση μετά την χθεσινή του κυριαρχία. Ο Maverick Viñales έβαλε 3 Aprilia μέσα στην πρώτη πεντάδα, κατακτώντας την 4η θέση. Την πεντάδα συμπλήρωσε ο Alex Marquez. 


O Jorge Martin έκανε τον 6ο καλύτερο χρόνο, μπροστά από τον Luca Marini. O Fabio Di Giannantonio συνέχισε την καλή του εμφάνιση αυτό το Σαββατοκύριακο, φτάνοντας στην 8η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Fabio Quartararo και Jack Miller. 


O Marc Marquez αντιμετώπισε ένα τεχνικό πρόβλημα στην αρχή (το ίδιο και ο Raul Fernandez) και πήρε τελικά την 18η θέση, ενώ ο Marco Bezzecchi είχε μια πτώση και φαινόταν να μην μπορεί να ακολουθήσει το ρυθμό των υπολοίπων, μένοντας στην 22η θέση. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto3 KAT

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP ΚΑΤ

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA