• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 KAT
O Jake Dixon στην Pole Position
Νέα 02/09/2023 - 16:12

Μια πολύ σημαντική pole position κέρδισε ο Jake Dixon στο Καταλανικό Grand Prix του 2023, καθώς έκανε 1:44.089 για να ξεπεράσει τον Aron Canet κατά 95 χιλιοστά του δευτερολέπτου. Ο Canet από την πλευρά του έχει δείξει καλό ρυθμό όλο το Σαββατοκύριακο και η αυριανή εκκίνηση από την πρώτη σειρά θα τον βοηθήσει να κυνηγήσει την παρθενική του νίκη. Την πρώτη τριάδα συμπληρώνει ο Ai Ogura, στην 3η εμφάνιση του Ιάπωνα στην πρώτη σειρά στα τελευταία 4 Grand Prix. 


Στα τελευταία στάδια οι κόκκινοι δείκτες άρχισαν να εμφανίζονται παντού, με τον Pedro Acosta να βλέπει ένα γύρο του να ακυρώνεται λόγω υπέρβασης των ορίων της πίστας. Ο Dixon ακολουθούσε τον Αcosta όταν πέτυχε τον γρήγορο γύρο του με 2 λεπτά να απομένουν και κανένας δεν κατάφερε να τον ξεπεράσει. 


Ένας από τους αναβάτες που το προσπάθησαν ήταν ο Manuel Gonzalez, ο οποίος κατάφερε να πάρει την τέταρτη θέση και έχασε την πρώτη σειρά για μόλις 1 χιλιοστό του δευτερολέπτου! Μαζί του στη δεύτερη σειρά της εκκίνησης θα έχει τους Albert Arenas και Fermin Aldeguer. 


O Alonso Lopez θα είναι στην κεφαλή της 3ης σειράς, μπροστά από τους Sergio Garcia και Pedro Acosta, ενώ στην τέταρτη σειρά θα βρεθούν οι Barry Baltus, Sam Lowes και Somkiat Chantra. 
Τα πράγματα πήγαν στραβά για τον Tony Arbolino καθόλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου και δεν κατάφερε να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες. Θα ξεκινήσει αύριο από την 20η θέση και αυτό, σε συνδυασμό με την 9η θέση του Acosta δίνει στον Dixon την ευκαιρία να κλείσει τη διαφορά με τους 2 πρώτους. 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP Αγώνας Sprint

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 KAT

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA