• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto2 Τρίτες Δοκιμές
Ταχύτερος ο Jake Dixon
Νέα 02/09/2023 - 11:34

Οι αλλαγές ήταν συνεχόμενες στην κατάταξη της Moto2, καθώς σχεδόν καθόλη τη διάρκεια των τρίτων δοκιμών του Καταλανικού Grand Prix, σε κάθε σετ γύρων οι θέσεις της 14αδας άλλαζαν.
Στο τέλος ήταν ο Jake Dixon που κατάφερε να σταματήσει το χρονόμετρο στο 1:43.983 στην προτελευταία του προσπάθεια, για να αφήσει τον δεύτερο, Αron Canet, 390 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Ai Ogura, o οποίος όλο και περισσότερο μας θυμίζει τον περσινό του εαυτό. 


Ο Marcos Ramirez, που πλέον αγωνίζεται για την Αmerican Racing στη θέση του Sean Dylan Kelly, ήταν εκπληκτικός το πρωινό του Σαββάτου και πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Albert Arenas, ενώ και οι 2 είαν βρεθεί στην πρώτη θέση για λίγο. 


Ο Celestino Vietti ήταν εκτός 14αδας, αλλά στην τελευταία του προσπάθεια εκτοξεύτηκε στην 6η θέση, με τον επικεφαλής της βαθμολογίας, Pedro Acosta, να είναι ακριβώς πίσω του. 


O Fermin Aldeguer έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, με τους Manuel Gonzalez και Alonso Lopez να συμπληρώνουν την πρώτη δεκάδα. Μαζί τους, στις δεύτερες κατατακτήριες περνάνε απευθείας οι Sam Lowes, Jeremy Alcoba, Joe Roberts και Zonta Van Der Goorbergh.


O Tony Arbolino δεν κατάφερε να κινηθεί στον ίδιο ρυθμό και θα περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες, μαζί με αρκετά μεγάλα ονόματα, όπως οι Filip Salac, Sergio Garcia, Somkiat Chantra και Bo Bendsneyder.

 

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: MotoGP ΚΑΤ

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: Moto3 Τρίτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA