• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Catalunya: Moto3 Τρίτες Δοκιμές
Στην κορυφή ο Colin Veijer
Νέα 02/09/2023 - 11:22

O Colin Veijer έχει αρχίσει να αισθάνεται σαν στο σπίτι του στην κατηγορία της Μoto3, καθώς μετά την καλή του απόδοση στα τελευταία Grand Prix έφτασε στην κορυφή των φύλλων χρόνου κατά τις τρίτες δοκιμές του Grand Prix της Καταλονίας. 


Όπως συνήθως οι γρήγοροι γύροι ήρθαν στα τελευταία λεπτά και ο Jaume Masia ήταν σε μια πορεία που θα τον έφερνε στην πρώτη θέση, όμως μια πτώση του Ivan Ortola ακύρωσε τον γύρο του (όπως και πολλών άλλων) και έτσι ο Ισπανός περιορίστηκε στη δεύτερη θέση. 


Την τριάδα συμπλήρωσε ο Stefano Nepa, ο οποίος συνεχίζει την καλή του προσπάθεια αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο Jose Antonio Rueda ήταν άλλος ένας rookie που ανέβηκε στην πρώτη πεντάδα, καταλαμβάνοντας την 4η θέση, μπροστά από τον Ayumu Sasaki. 


Έκτος ήταν ο Kaito Toba που δυσκολευόταν μέχρι τώρα στο τριήμερο, ενώ ακολούθησε ο Filippo Farioli. O Τatsuki Suzuki έκανε τον 8ο καλύτερο χρόνο, ενώ τη δεκάδα συμπλήρωσαν οι Ricardo Rossi και Romano Fenati. 


Με βάση τους συνδυασμένους χρόνους, οι 14 αναβάτες που περνούν απευθείας στις δεύτερες κατατακτήριες είναι οι: Colin Veijer, Jaume Masia, Stefano Nepa, Jose Antonio Rueda, Ayumu Sasaki, Ivan Ortola, Kaito Toba, Filippo Farioli, Tatsuki Suzuki, Deniz Öncü, Mateo Bertelle, Ricardo Rossi, David Alonso και Romano Fenati.


O επικεφαλής της βαθμολογίας, Daniel Holgado δεν κατάφερε να προκριθεί και θα αναγκαστεί να περάσει από τις πρώτες κατατακτήριες.

Επόμενο άρθρο »

Catalunya: Moto2 Τρίτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Catalunya: MotoGP Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA