• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto2 Πρώτες Δοκιμές
Ο Somkiat Chantra πρώτος με 2 δέκατα διαφορά
Νέα 18/08/2023 - 12:12

Μετά από ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Silverstone, οι αναβάτες της Idemitsu Honda Team Asia επέστρεψαν δυναμικά στο Red Bull Ring, με τον Somkiat Chantra να φτάνει στην κορυφή των φύλλων χρόνου στις πρώτες δοκιμές της Moto2, κάνοντας 1:34.160. Ο Perdo Acosta πίεσε όσο μπορούσε αλλά έμεινε τελικά 240 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω, με τον Ισπανό να ανταλλάσει θέσεις στην κορυφή με τον Chantra για μεγάλο μέρος των δοκιμών. Την τριάδα συμπλήρωσε ο Filip Salac. 


Ο ομόσταυλος του Chantra, Ai Ogura, ξεκίνησε και αυτός δυναμικά το τριήμερο, κατακτώντας την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Tony Arbolino, ο οποίος έχει μπροστά του ένα κομβικό Σαββατοκύριακο αφού έχασε την πρώτη θέση στην βαθμολογία από τον Αcosta για 2 βαθμούς μετά το Silverstone. 


O Fermin Aldeguer, φρέσκος από την παρθενική του νίκη στο Silverstone έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο Jake Dixon. O Celestino Vietti είχε μια πολύ καλή Παρασκευή (καθώς συνήθως τον βλέπουμε να βελτιώνεται αργότερα μέσα στο Σαββατοκύριακο), καθώς βρέθηκε στην 8η θέση, ενώ την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Albert Arenas και Μanuel Gonzalez (ο τελευταίος αντιμετώπισε και μηχανικό πρόβλημα που τον έβγαλε εκτός προγράμματος).

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto3 Δεύτερες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

Red Bull Ring: Moto3 Πρώτες Δοκιμές

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA