• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Red Bull Ring: Moto3 Πρώτες Δοκιμές
Με μικρή διαφορά μπροστά ο Daniel Holgado
Νέα 18/08/2023 - 11:47

Η πίστα του Red Bull Ring υποδέχτηκε τους αναβάτες του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας για τον 10ο γύρο της σεζόν του 2023 και ήταν οι αναβάτες της Moto3 που έσυραν τον χορό στο τελευταίο Grand Prix του Aυγούστου.


Ο Daniel Holgado ξεκίνησε ιδανικά το τριήμερό του, φτάνοντας στην κορυφή των φύλλων χρόνου χάρη στο 1:48.889 που πέτυχε στον 12ο από τους 14 γύρους που πραγματοποίησε. Μόλις 36 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του βρέθηκε ο Jaume Masia, δίνοντάς μας έτσι μια πολύ ωραία εισαγωγή για την μάχη του τίτλου που θα ακολουθήσει το Σαββατοκύριακο. Την πρώτη τριάδα συμπλήρωσε ο Ivan Ortola, με 1:42.102.


O περσινός κυπελλούχος του Red Bull Rookies Cup, Jose Antonio Rueda, πήρε την τέταρτη θέση, μπροστά από τον Diogo Moreira, ο οποίος ήταν ο ταχύτερος στα πρώτα στάδια. Ο Ayumu Sasaki έκανε τον έκτο καλύτερο χρόνο, ενώ πίσω του βρέθηκε ο νικητής του Silverstone, David Alonso. Την δεκάδα συμπλήρωσαν οι Romano Fenati και Scott Ogden (ο οποίος έπεσε στην τελευταία στροφή κατά την τελευταία προσπάθειά του).

Επόμενο άρθρο »

Red Bull Ring: Moto2 Πρώτες Δοκιμές

« Προηγούμενο άρθρο

«Φαίνεται εύκολο εξωτερικά αλλά δεν είναι!»

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA