• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Zarco, Bezzecchi και 2024
Ποιά μεταγραφικά σενάρια ακούγονται;
Νέα 08/07/2023 - 21:29

Όταν μιλάμε για τα μελλοντικά σενάρια του MotoGP για το 2024, φαίνεται να ξεχνάμε πάντα ένα όνομα, αυτό του Johann Zarco. Ο Γάλλος της Prima Pramac φαίνεται να παραμένει πάντα στη σκιά των φημών της αγοράς. Το συμβόλαιό του λήγει, ο Paolo Campinoti θα χαιρόταν να τον κρατήσει στην ομάδα, αλλά το μέλλον του εξαρτάται πρωτίστως από τον Bezzecchi.

Ο Marco παρουσιάζει μεγάλη ανάπτυξη και αξίζει μια εργοστασιακή Ducati για την επόμενη χρονιά. Αυτός και η VR46 θα ήθελαν να παραμείνει στην τωρινή του ομάδα, αλλά ο Gigi Dall'Igna δεν φαίνεται διατεθειμένος να αυξήσει τον αριθμό των εργοστασιακών Desmosedici από 4 (δύο για την εργοστασιακή ομάδα και το ίδιο για την Pramac) σε 5. Αν παρέμενε πιστός σε αυτήν την ιδέα, ο Bezzecchi θα αναγκαζόταν να μεταβεί στην Pramac εάν ήθελε μια εργοστιασιακή Ducati και αυτό θα το έκανε παίρνοντας τη θέση του Zarco.

Σε αυτή την περίπτωση, ο Γάλλος θα είχε δύο δρόμους μπροστά του. Λαμβάνοντας υπόψη τη σχέση του με την Ducati, ίσως βρει θέση στην ομάδα της Gresini. Υπάρχει μια ελεύθερη θέση εκεί επειδή ο Di Giannantonio είναι εκτός εικόνας αλλά και ο Arbolino και ο Morbidelli (με τον οποίο επικοινώνησε επίσης η Honda για να αντικαταστήσει τον Rins στην ομάδα LCR) στοχεύουν σε αυτή τη μοτοσυκλέτα. Ωστόσο, ο Zarco θα είχε προτεραιότητα έναντι του Franco που σε αυτή την περίπτωση θα έβρισκε μια θέση στην VR46 στη θέση του Bezzecchi, ενώ οι πόρτες του Borgo Panigale θα έμεναν κλειστές για τον Arbolino σε αυτή την περίπτωση.

Αυτό είναι το πρώτο σενάριο, αλλά υπάρχει και ένα άλλο. Ο Johann θα γίνει 33 σε λίγες μέρες, είναι στο MotoGP από το 2017 και παρότι έχει ανέβει πολλές φορές στο βάθρο, δεν έχει κερδίσει ποτέ αγώνα. Έτσι, μπορεί να σκεφτεί ότι ήρθε η ώρα να αλλάξει σκηνικό και να κοιτάξει προς τα Superbikes.

Φυσικά, οποιοδήποτε πιθανό ντεμπούτο εκεί θα ήταν με την Ducati. Σε αυτή την περίπτωση, η θέση στην ομάδα της Gresini θα παρέμενε ελεύθερη, αλλά η κατάσταση για την ομάδα της Aruba θα ήταν περίπλοκη. Είναι πλέον κοινό μυστικό ότι ο Rinaldi δεν θα συνεχίσει στην εργοστασιακή ομάδα την επόμενη χρονιά και, θεωρητικά, ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι ο Nicolo Bulega, που ήδη συμμετέχει με την ιταλική ομάδα στο πρωτάθλημα Supersport, στο οποίο κυριαρχεί.

Είναι ο υποψήφιος νούμερο 1, αλλά ο Zarco θα μπορούσε να ανακατατάξει όλα τα φύλλα που είναι πλέον καλά ευθυγραμμισμένα στο τραπέζι.

Όλα θα κριθούν από τον προορισμό του Bezzecchi και ίσως μάθουμε τις επόμενες εβδομάδες.

Επόμενο άρθρο »

Ο Rossi αναφέρει πότε πήρε την απόφαση να αποσυρθεί

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: O Bagnaia είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA