• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: O Bagnaia είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος
Προσωπικά, θέλω να παλέψω για νίκες
Νέα 08/07/2023 - 12:28

Ο Luca Marini απολάμβανε το καλύτερο ξεκίνημά του σε μια σεζόν MotoGP, κάτι που αντικατοπτρίζεται στα αποτελέσματά του, καθώς αυτή τη στιγμή είναι έκτος στο πρωτάθλημα μετά από οκτώ Grand Prix.

Αν και ο Marini δεν έχει φτάσει ακόμα τα αποτελέσματα του ομόσταυλού του, Marco Bezzecchi, δηλαδή να κατακτήσει μια pole position και να νικήσει έναν αγώνα, ο Ιταλός είναι φέτος μια σταθερή παρουσία στις μάχες για τις πρώτες θέσεις.

Με τη βοήθεια της Ducati, που είναι ο κατασκευαστής με το καλύτερο πακέτο, ο Marini χρειάζεται ακόμα να κάνει ένα μικρό βήμα για να παλέψει ενάντια σε αναβάτες όπως ο Bezzecchi, ο Jorge Martin και ο περσινός Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Francesco Bagnaia, που όλοι τους έχουν κερδίσει έναν αγώνα από το Sachsenring - συμπεριλαμβανομένων των αγώνων Sprint.

Μιλώντας στο κανάλι VR46 Racing Team στο YouTube, ο Μarini είπε τα εξής για το ξεκίνημά του στο 2023: "Είμαι πολύ περήφανος για την ανάπτυξή μας ως ομάδα. Και για μένα, σίγουρα! Αλλά η ομάδα έκανε ένα μεγάλο βήμα μπροστά σε σύγκριση με πέρυσι και είμαστε πιο δυνατοί, δουλεύουμε πολύ καλά".

"Είμαι περήφανος για τον εαυτό μου και ως αναβάτης έχω βελτιωθεί πολύ. Έχει βελτιωθεί το στυλ οδήγησής μου αλλά και η διαχείριση αγώνων, η διαχείριση του Σαββατοκύριακου".

Ο Marini είναι αυτή τη στιγμή η πέμπτη Ducati καθώς ο Martin, ο Bezzecchi και ο Johann Zarco είναι όλοι μπροστά του, όπως και ο αναβάτης της KTM, Brad Binder, ενώ ο Bagnaia έχει πλεονέκτημα 35 βαθμών έναντι του πλησιέστερου αντιπάλου του, γι' αυτό και ο Marini επιλέγει τον εργοστασιακό αναβάτη ως το μεγάλο φαβορί.

"Πιστεύω ότι αυτό το πρωτάθλημα είναι ωραίο να το βλέπει κανείς γιατί σε κάθε Grand Prix υπάρχουν πολλοί αναβάτες που αγωνίζονται για τη νίκη και το βάθρο", πρόσθεσε ο Marini.

"Τώρα, η Ducati είναι ένα ακόμη βήμα μπροστά σε σύγκριση με τους άλλους κατασκευαστές και πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και να διατηρήσουμε αυτή τη διαφορά μέχρι το τέλος της σεζόν και να προσπαθήσουμε να παλέψουμε με όλους τους άλλους αναβάτες της Ducati για μια καλύτερη θέση στο Πρωτάθλημα".

"Ο Pecco είναι σε εξαιρετική φόρμα και σε καλύτερη θέση. Είναι το φαβορί για το Πρωτάθλημα, αλλά όλοι θέλουν να κλέψουν τον τίτλο από αυτόν. Προσωπικά, θέλω να παλέψω μαζί του για νίκες  στους επόμενους αγώνες".

Επόμενο άρθρο »

Zarco, Bezzecchi και 2024

« Προηγούμενο άρθρο

Miller: To πρώτο μισό της σεζόν ήταν φανταστικό

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA