• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: To πρώτο μισό της σεζόν ήταν φανταστικό
Binder: Αυτά τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση
Νέα 07/07/2023 - 18:08

O Jack Miller μετακόμισε στην KTM τη σεζόν του 2023, όντας στη Ducati από το 2018 και σημείωσε το πρώτο του βάθρο με τον Αυστριακό κατασκευαστή στη Jerez, καταλαμβάνοντας την 3η θέση.

Αν και δεν έχει επαναλάβει το κατόρθωμά του, ο Miller και η KTM ήταν τακτικά στη μάχη του βάθρου σε όλους τους γύρους αυτή τη σεζόν.

Αναλογιζόμενος το πρώτο εξάμηνο της εκστρατείας του 2023, ο Miller είπε: "Το πρώτο εξάμηνο του έτους ήταν εξωπραγματικό. Έχουμε μια μοτοσυκλέτα που βρίσκεται στη μάχη του βάθρου κάθε Σαββατοκύριακο, είτε είμαι εγώ είτε ο Brad [Binder] ή ακόμα και ο Augusto [Fernandez]".

"Έτσι, μπορούμε να είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό που κάνει η μοτοσυκλέτα. Θα επιστρέψουμε στο Silverstone δυναμικά, έτοιμοι για το δεύτερο μισό της σεζόν".

Ο ομόσταυλός του, Brad Binder έχει στο ενεργητικό του δύο νίκες σε αγώνες Sprint το 2023 και ένα βάθρο σε Grand Prix στη Jerez, όπου τερμάτισε δεύτερος.


Ο Νοτιοαφρικανός επανέλαβε τα σχόλια του Miller σχετικά με την ανταγωνιστικότητα της KTM το 2023 μέχρι στιγμής και πιστεύει ότι μια προσαρμογή στο μπροστινό μέρος που έγινε κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου του Assen θα αποδειχτεί μια κομβική για το δεύτερο μισό της σεζόν.

"Λοιπόν, νομίζω ότι ήμασταν γρήγοροι σε κάθε GP», είπε ο Binder. "Αν δεν ήμουν εγώ, ήταν ο Jack. Αν κοιτάξετε τη μεγαλύτερη εικόνα, είχαμε ένα βάθρο στις περισσότερες πίστες, είτε από εμένα είτε από τον Jack".

"Λοιπόν, νομίζω ότι συνεχίζοντας στο δεύτερο μισό του έτους, αυτά τα αποτελέσματα μας δίνουν αυτοπεποίθηση. Η καλύτερη μοτοσυκλέτα που νιώθω ότι είχα όλη τη σεζόν ήταν αυτό που είχα αυτό το Σαββατοκύριακο (στο Assen). Σίγουρα όμως έχουμε μερικά μικρά πράγματα που πρέπει να διορθώσουμε λίγο".

"Δυσκολεύτηκα με το μπροστινό και το φρενάρισμα, και αυτό ήταν ένα πράγμα που άλλαξε τα πάντα, καθώς οι μηχανικοί βρήκαν κάτι που με βοήθησε".

"Έτσι, αυτό σε άλλες πίστες θα κάνει πολύ μεγαλύτερη διαφορά και είμαι ενθουσιασμένος να δω τι μας επιφυλάσσει το επόμενο μέρος της σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Marini: O Bagnaia είναι το φαβορί για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος

« Προηγούμενο άρθρο

H Suzuki δώρισε στον Aleix Espargaro τη μοτοσυκλέτα του 2016 (Video)

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA