• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
H Suzuki δώρισε στον Aleix Espargaro τη μοτοσυκλέτα του 2016 (Video)
Νέα 07/07/2023 - 16:39

Τα Χριστούγεννα είναι ακόμη πολύ μακριά, αλλά ο Aleix Espargarò έχει λάβει ήδη ένα ιδιαίτερο δώρο. Προέρχεται από την Ιαπωνία και είναι η Suzuki GSX-RR MotoGP με την οποία ο Ισπανός αγωνίστηκε το 2016. Ο κατασκευαστής από το Hamamatsu ήθελε να ευχαριστήσει τον Aleix που, μαζί με τον Maverick Vinales, είχαν αναπτύξει τη μοτοσυκλέτα όταν η Suzuki επέστρεψε στην κορυφαία κατηγορία το 2015.

Ο Aleix έκανε ένα βίντεο, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω, στο οποίο μιλά για τη συγκίνηση που ένιωσε βλέποντας την GSX-RR στο σπίτι του.

"Απίστευτο.  Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα τον Sahara-san και ολόκληρη την ηγεσία της Suzuki γιατί, όσον αφορά τους Ιάπωνες, είναι πρακτικά αδύνατο να έχεις μια μοτοσυκλέτα τους από τα MotoGP", ανέφερε ο Aleix. "Ποτέ δεν την δίνουν ούτε την πουλάνε. Tους πίεζα από τότε που έφυγα από τη Suzuki και αυτοί πάντα έλεγαν όχι, και όταν αποσύρθηκαν, επικοινώνησαν μαζί μου και μου είπαν ότι ήταν πολύ ενθουσιασμένοι που θα μπορούσα να έχω τη μοτοσυκλέτα με την οποία ξεκίνησε το έργο ως ευχαριστήριο δώρο. Νόμιζα ότι μου έκαναν πλάκα, αλλά τώρα εδώ βρίσκεται η GSX RR του 2016. Είναι όνειρο, έχω φρικάρει, είμαι σαν μικρό παιδί, η Suzuki είναι το πρώτο εργοστάσιο που με εμπιστεύτηκε και μου άλλαξε τη ζωή για πάντα".

Ακόμη και ο Aleix εκπλήσσεται με το πόσο έχουν αλλάξει οι μοτοσυκλέτες MotoGP σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

"Δεν θυμόμουν πόσο πιο μικρές ήταν οι μοτοσυκλέτες, είναι πολύ στενή, μοιάζει με Moto2. Είναι απίστευτο πόσο πολύ έχουν εξελιχθεί οι μοτοσυκλέτες MotoGP όλα αυτά τα χρόνια", είπε αφού ανέβηκε πάνω στη Suzuki του 2016.

Χάρηκε σαν μικρό παιδί ο Aleix
Χάρηκε σαν μικρό παιδί ο Aleix

Επόμενο άρθρο »

Miller: To πρώτο μισό της σεζόν ήταν φανταστικό

« Προηγούμενο άρθρο

Νέα άσφαλτος στην πίστα της Valencia

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA