• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marc Marquez: Πολλοί δυνατοί αναβάτες δεν τα κατάφεραν στην Repsol Honda
Δεν μπορούμε να κρύψουμε την αλήθεια
Νέα 06/07/2023 - 11:38

H Honda περνάει αυτή τη στιγμή μια πολύ κακή σεζόν, βλέποντας τρεις από τους τέσσερις αναβάτες της να μην συμμετέχουν λόγω τραυματισμού στο πιο πρόσφατο Grand Prix στο Assen.

Μπορεί ο Μarc Marquez να έχει κερδίσει και τα έξι του Πρωταθλήματα στη μεγάλη κατηγορία με τη Honda, αλλά έχει δει επίσης μια σειρά από κορυφαίους αναβάτες με υψηλή βαθμολογία να μην τα καταφέρνουν δίπλα του.


"Έχω δει ότι όλα αυτά τα χρόνια σπουδαίους αναβάτες όπως ο Dani Pedrosa, ο Jorge Lorenzo, ο αδελφός μου Alex Marquez, ο Pol Espargaro, ο Joan Mir… έχουν περάσει από εδώ και κανένας δεν έχει πετύχει τα αναμενόμενα αποτελέσματα στην ομάδα Repsol Honda", ανέφερε. στην AS.

"Και εκεί πρέπει να αξιολογήσουμε το γιατί".

Ο Pedrosa είναι ο πιο επιτυχημένος αναβάτης MotoGP χωρίς πρωτάθλημα. Ήταν ο πρώτος ομόσταυλος του Marquez όταν ο τελευταίος κατέκτησε τον τίτλο το 2013 ως rookie.

Ο τρεις φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής, Jorge Lorenzo, τελείωσε την καριέρα του δίπλα στον Marquez, σε μια σεζόν που ήταν στην καλύτερη περίπτωση απογοητευτική.

Ο αδερφός του Marquez, Alex, με τη σειρά του φαίνεται ανανεωμένος από τότε που έφυγε από την LCR Honda και πήγε στην Gresini Ducati φέτος.

Ο Pol Espargaro τερμάτισε 16ος τη χρονιά πέρυσι και αντικαταστάθηκε από τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2020, Joan Mir, ο οποίος έχει ολοκληρώσει μόνο ένα Grand Prix αυτή τη σεζόν.

"Δεν μπορείς να κρύψεις την πραγματικότητα", συνέχισε ο Marquez. "Όπως δεν έκρυψα την πραγματικότητα όταν τραυματίστηκα και είπα ότι με αυτή τη μοτοσυκλέτα θα μπορούσαν να κάνουν μερικά παραπάνω πράγματα, αλλά ήμουν περιορισμένος".

"Η δουλειά μου μέσα στην ομάδα είναι να προσπαθήσω να συνεχίσω να εργάζομαι για να παρέχω όσο το δυνατόν περισσότερες πληροφορίες και έτσι να αξιοποιώ στο έπακρο κάθε κατάσταση".

"Φέτος ήρθα στο Portimao μετά από μια από τις καλύτερες προετοιμασίες μου. Μια από τις πιο σταθερές που είχα σε όλες τις πτυχές, και τότε ήταν που ένιωσα τόσο δυνατός που προσπάθησα να αγνοήσω αυτή την πραγματικότητα και να παλέψω ενάντια σε έναν τοίχο".

"Και αυτό έκανα. Ξεκίνησα με μεγάλο ενθουσιασμό, πήρα πολλά ρίσκα και υπήρξαν πολλές πτώσεις, σε τέσσερις μόλις μήνες είχα πολλούς τραυματισμούς".

"Πρέπει να σταματήσω, να ξαναφτιάξω τον εαυτό μου σωματικά και ψυχικά, γιατί βρίσκομαι σε μια από τις χειρότερες στιγμές της αθλητικής μου καριέρας, να απαλλαγώ από τον τραυματισμό".

Ο Marquez δεν κατάφερε να ολοκληρώσει ούτε έναν Κυριακάτικο αγώνα το 2023, μια χρονιά που αμαυρώθηκε από πολλαπλές βαριές πτώσεις που προκλήθηκαν εν μέρει από τις προσπάθειές του να παρακάμψει τα προβλήματα της μοτοσυκλέτας. 

Επόμενο άρθρο »

Ποιοί αναβάτες θα συμμετάσχουν στο Goodwood Festival

« Προηγούμενο άρθρο

O Pol Espargaro μιλάει για την ανάρρωσή του

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA