• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Ποιοί αναβάτες θα συμμετάσχουν στο Goodwood Festival
Σημερινοί αστέρες και θρύλοι των MotoGP
Νέα 06/07/2023 - 14:17

Το Φεστιβάλ Ταχύτητας του Goodwood απέχει μόλις μία εβδομάδα και η θρυλική διοργάνωση ετοιμάζεται να υποδεχθεί τη μεγαλύτερη γιορτή του MotoGP. Από τις 13 έως τις 16 Ιουλίου, αναβάτες από το παρόν grid θα ενωθούν με αρκετούς MotoGP Legends  – και η πλήρης σύνθεση μπορεί τώρα να αποκαλυφθεί!

ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΤΑ

Ducati


Στην κόκκινη γωνία, υπάρχουν τρία γνωστά πρόσωπα από το paddock των MotoGP, με τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή του 2022, Francesco Bagnaia, να είναι μαζί με τον ομόσταυλό του, Enea Bastianini, τόσο το Σάββατο όσο και την Κυριακή, και ο δοκιμαστής αναβάτης Michele Pirro θα συμμετάσχει επίσης την Πέμπτη και την Παρασκευή.


KTM


Στην πορτοκαλί γωνία, η Red Bull KTM Factory Racing ξεκινά επίσης το Σαββατοκύριακο με τον επί χρόνια δοκιμαστή αναβάτη Mika Kallio, την Πέμπτη και την Παρασκευή. Στη συνέχεια, ο Brad Binder αναλαμβάνει τα ηνία το Σαββατοκύριακο.

H GASGAS Factory Racing Tech3 έχει μια πολύ ξεχωριστή Πέμπτη και Παρασκευή στο Φεστιβάλ καθώς ο Pol Espargaro κάνει την πολυαναμενόμενη επιστροφή του στη σέλα – κάνοντας το επόμενο βήμα στην ανάρρωσή του και επιστρέφοντας στη μοτοσυκλέτα. Το Σάββατο και την Κυριακή, ο rookie ομόσταυλός του, Augusto Fernandez, θα αναλάβει στη συνέχεια, κάνοντας το ντεμπούτο του στη διοργάνωση.

 

Aprilia


Η Aprilia Racing θα είναι επίσης εκεί, με την RS-GP της να τίθεται στα χέρια του δοκιμαστή αναβάτη, Lorenzo Savadori, φρέσκος από τη συμμετοχή του στο Assen. Η ομάδα CryptoDATA RNF MotoGP συμμετέχει επίσης ως μέρος του εργοστασίου από το Noale στην έκθεση, με τον Miguel Oliveira να βγαίνει το Σάββατο και τον Raul Fernandez να παίρνει τα ηνία την Κυριακή.

Honda


Η LCR Honda ολοκληρώνει τους ήρωες του τώρα, με τους νικητές των GP της Αμερικής να είναι έτοιμοι να παρακολουθήσουν το φεστιβάλ του 2023. Δυστυχώς, θα μείνουν χωρίς τον Alex Rins καθώς ο Ισπανός συνεχίζει την ανάρρωσή του από την πτώση του στο Mugello, αλλά η ομάδα θα είναι εκεί για να λάβει μέρος στου εορτασμούς.

ΟΙ ΘΡΥΛΟΙ

Σε συνδυασμό με τους τωρινούς αναβάτες MotoGP, το πλήρες σύνολο του Φεστιβάλ Ταχύτητας θα προσφέρει μια πραγματικά μοναδική σύνθεση των θρύλων που έκαναν το άθλημα αυτό που είναι - και εκείνων που συνεχίζουν να το κάνουν το πιο συναρπαστικό μηχανοκίνητο αθλητισμό στον κόσμο.

Giacomo Agostini
Mick Doohan
Freddie Spencer
Casey Stoner
Kevin Schwantz
Wayne Garnder
Kenny Roberts Jr
Alex Crivillé
Randy Mamola

Επόμενο άρθρο »

Νέα άσφαλτος στην πίστα της Valencia

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Πολλοί δυνατοί αναβάτες δεν τα κατάφεραν στην Repsol Honda

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA