• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bastianini: Θέλω να κάνω μια νέα αρχή στο Silverstone
Νέα 29/06/2023 - 20:52

Μια πτώση γύρω στα μέσα του αγώνα απέκλεισε τον Enea Bastianini από έναν πιθανό τερματισμό στην πρώτη δεκάδα στο TT Circuit στο Assen. Ακόμα κι αν βρισκόταν μακριά από τις θέσεις που είχε συνηθίσει, λόγω της φυσικής του κατάστασης (η οποία δεν είναι ακόμα βέλτιστη λόγω του τραυματισμού του στην αρχή της σεζόν στο Portimão), ο αναβάτης της Lenovo Ducati Racing δείχνει για πρώτη φορά αισιόδοξος μετά από την επιστροφή του. Το μόνο μελανό σημείο ήταν η πτώση, καθώς ένα καλό αποτέλεσμα πριν το καλοκαιρινό διάλειμμα θα τον βοηθούσε να τονώσει την αυτοπεποίθησή του.

"Δεν κατάλαβα τι συνέβη. Ήμουν στην ίδια τροχιά με την ίδια κλίση με τους προηγούμενους γύρους. Αλλάξαμε λίγο το στήσιμο στο πίσω μέρος και ένιωθα άνετα", εξήγησε ο Bastianini. "Στους πρώτους γύρους, στην πραγματικότητα, κατάφερα να ανακτήσω αρκετές θέσεις και έκανα μερικά καλά προσπεράσματα. Τελικά ένιωσα ότι είχα βρει την αίσθηση που μου έλειπε για πολύ καιρό. Τα πήγαινα καλά. Κρίμα για την πτώση στο τέλος".

 


"Η νίκη δεν θα ήταν απίθανη. Στόχος μου ήταν να φτάσω ή τουλάχιστον να πλησιάσω την πρώτη πεντάδα. Αναλύοντας λεπτομερώς τον ρυθμό των αναβατών μπροστά, δεν νομίζω ότι ήταν ένας ανέφικτος στόχος. Βελτιωθήκαμε σημαντικά σε σύγκριση με το Mugello και το Sachsenring. Η σκληρή δουλειά αποδίδει καρπούς και είμαι χαρούμενος με αυτό".

Οι καλοκαιρινές διακοπές έρχονται σε μια κατάλληλη στιγμή για τον Bastianini.


"Το διάλειμμα θα με βοηθήσει να ανακτήσω τις πνευματικές και σωματικές μου δυνάμεις. Θα φροντίσω να εμφανιστώ στην καλύτερη φυσική μου κατάσταση, με πολλή φυσικοθεραπεία και γυμναστήριο. Χρειάζομαι χρόνο, αλλά το τεχνικό μας πακέτο είναι επιτυχημένο. Ο Bagnaia το αποδεικνύει, χάρη στη μεγάλη του ταχύτητα και σταθερότητα".

Μάλιστα, ο Ιταλός είναι έτοιμος να κάνει μια νέα αρχή στο Silverstone.


"Προερχόμενος από μια άλλη ομάδα (Gresini Racing), μέχρι σήμερα, προσπάθησα κυρίως να προσαρμοστώ στη μέθοδο εργασίας της ομάδας, καθώς και στη μοτοσυκλέτα. Τώρα ξέρω τι μπορώ να κάνω και ποια κατεύθυνση να πάρω με την GP23, καθώς οι ρυθμίσεις μου από το 2022 δεν τα πήγαν καλά με αυτήν την έκδοση της μοτοσυκλέτας. Έτσι, από τον Αύγουστο και μετά, η προσέγγισή μου θα αλλάξει, ξεκινώντας από το Silverstone, μια πίστα που αγαπώ και όπου ήμουν πάντα γρήγορος. Θα στοχεύσω στο βάθρο. Αυτό θα ήταν μια μεγάλη τόνωση της αυτοπεποίθησης".

Επόμενο άρθρο »

Η Pirelli αποκλειστικός προμηθευτής ελαστικών για τις κατηγορίες Moto2 και Moto3

« Προηγούμενο άρθρο

Υπόνοια για αλλαγή στους κανονισμούς των παραχωρήσεων

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA