• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Puig: Είμαστε πολύ πίσω
Και δεν θα είμαστε έτοιμοι σε 2 μήνες
Νέα 27/06/2023 - 21:18

Καθώς το MotoGP μπαίνει στο καλοκαιρινό διάλειμμα των έξι εβδομάδων, η Honda προσπαθεί να ξεπεράσει την κρίση της με τρεις από τους αναβάτες της να είναι τραυματίες και μια μοτοσυκλέτα που δεν μπορεί να ανταγωνιστεί τους Ευρωπαίους.


Με μια σημαντικά μειωμένη δύναμη αναβατών για να ηγηθούν της ανάπτυξης και μια αλλαγή φιλοσοφίας να είναι απαραίτητη από τα αφεντικά του HRC, ο Alberto Puig παραδέχεται ότι η βελτίωση της σεζόν του 2023 για τη Honda είναι μια δύσκολη υπόθεση.

"Δεν είναι καλή στιγμή όταν έχεις τρεις αναβάτες να μπαινοβγαίνουν στο νοσοκομείο και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε τον τελευταίο καιρό, δεν θα είναι δυνατό να αλλάξουν τα πράγματα από τη μια μέρα στην άλλη", είπε ο Puig.

"Είναι ξεκάθαρο ότι ακόμα δεν μπορούσαμε να βρούμε μια λύση. Δεν είναι ότι δεν προσπαθούμε, αλλά δεν είμαστε στο σημείο να το λύσουμε. Η κατάσταση δεν είναι καθόλου καλή, αλλά το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε να βγούμε από αυτό".

"Είμαστε πολύ πίσω. Ειλικρινά μιλώντας, το να φτιάξουμε τη μοτοσυκλέτα μας σε δύο μήνες δεν θα είναι εύκολο έργο. Αν δεν προσπαθήσεις ποτέ δεν ξέρεις, αλλά θα ήταν πολύ αισιόδοξο να σκεφτούμε ότι θα έχουμε μια μοτοσυκλέτα υψηλών επιδόσεων σε δύο μήνες".

Η Honda είδε τους ευρωπαίους αντιπάλους της να προηγούνται με την ανάπτυξη μοτοσυκλετών MotoGP τα τελευταία χρόνια, με τη Ducati να κυριαρχεί επί του παρόντος μπροστά από την KTM και την Aprilia, αλλά o Puig λέει ότι η υιοθέτηση της προσέγγισης των ανταγωνιστών της δεν είναι κάτι με το οποίο οι Ιάπωνες νιώθουν άνετα. 

"Οι ευρωπαϊκές εταιρείες, τα τελευταία χρόνια, ήταν πολύ επιθετικές στην προσέγγισή τους στην ανάπτυξη μοτοσυκλετών και πήραν ρίσκα", εξήγησε.

"Οι Ιάπωνες είναι πολύ πιο συντηρητικοί, αλλά, με τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή, και με βάση τα αποτελέσματα, σίγουρα πρέπει να αλλάξουν αυτή την προσέγγιση και να είναι πιο αντιδραστικοί από ό,τι μέχρι τώρα".

Επόμενο άρθρο »

O Rins στη Yamaha; Ο Morbidelli στη Ducati;

« Προηγούμενο άρθρο

Επιτυχής η επέμβαση του Quartararo, βγήκε από το νοσοκομείο ο Rins

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA