• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Επιτυχής η επέμβαση του Quartararo, βγήκε από το νοσοκομείο ο Rins
Νέα 27/06/2023 - 15:59

Το MotoGP μπήκε στο καλοκαιρινό διάλειμμα πέντε εβδομάδων και θα επιστρέψει στις 6 Αυγούστου στο Silverstone, αλλά μέχρι τότε οι αναβάτες έχουν τον χρόνο να πάρουν μια ανάσα.

Κάποιοι το χρειάζονται περισσότερο από άλλους, μετά από μια σειρά τραυματισμών στο πρώτο μισό της σεζόν. Ένας από τους πιο σοβαρούς τραυματισμούς της χρονιάς ήταν το σπασμένο πόδι του Alex Rins στο Mugello.

Τώρα, μετά από δύο χειρουργικές επεμβάσεις, φεύγει επιτέλους από το νοσοκομείο.

"Αυτές οι εικόνες εξηγούν το μέγεθος της πτώσης και την εκπληκτική δουλειά των γιατρών", είπε ο Ισπανός αφού δημοσίευσε φωτογραφίες από το νοσοκομείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. "Ήταν δύσκολο, αλλά θα επανέλθω πιο δυνατός σωματικά και ψυχικά. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματά σας και που με φροντίζετε!".

Η ανάκαμψη του Rins είναι μια ευχάριστη προοπτική για τη Honda, η οποία είχε μόνο έναν από τους τέσσερις αναβάτες της, τον Takaaki Nakagami, να αγωνίζεται στο ολλανδικό MotoGP του Σαββατοκύριακου. Οι άλλοι τρεις είναι απόντες λόγω τραυματισμών.

Ο Fabio Quartararo, εν τω μεταξύ, αναρρώνει από έναν τραυματισμό που υπέστη πριν από το Assen, ενώ έκανε τζόκινγκ, τραυματισμό που επιδείνωσε με την πτώση του την Κυριακή.

"Οι οπαδοί μπορούν να αισθάνονται καθησυχασμένοι: Η επέμβαση του Quartararo στο αριστερό μεγάλο δάχτυλο του ποδιού ήταν επιτυχής", επιβεβαίωσε η Yamaha. "Θα ξεκουραστεί πολύ και θα επιστρέψει πιο δυνατός από ποτέ".

Επόμενο άρθρο »

Puig: Είμαστε πολύ πίσω

« Προηγούμενο άρθρο

Nakagami: Οι νέες ρυθμίσεις στα ηλεκτρονικά βοήθησαν

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA