• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Rins στη Yamaha; Ο Morbidelli στη Ducati;
Τι λένε οι τελευταίες μεταγραφικές φήμες
Νέα 28/06/2023 - 11:54

Ο Alex Rins είναι ο μόνος αναβάτης της Honda που έχει καταφέρει να ανέβει στο βάθρο αυτή τη σεζόν σε Grand Prix (αγώνα Κυριακής), κερδίζοντας τον αγώνα του Austin. Ωστόσο, η σχέση του με τον Ιάπωνα κατασκευαστή θα μπορούσε να λήξει στο τέλος της σεζόν.

Μετά την επιτυχία του στο Τέξας, ο Ισπανός δεν μπορέσει να επαναλάβει αυτές τις επιδόσεις πάνω στην RC213V. Στο Mugello τραυματίστηκε σοβαρά και τις τελευταίες εβδομάδες σκεφτόταν το μέλλον του. Ο αναβάτης της LCR έχει μόνο ένα χρόνο στο συμβόλαιό του με τη Honda και κοιτάζει γύρω του.

Φαίνεται ότι ο Rins βρίσκεται σε συζητήσεις με τη Yamaha. Σιγά σιγά, τα πράγματα έχουν προχωρήσει και υπάρχει μια συνεχής διαπραγμάτευση με τον Rins στο τραπέζι. Άλλωστε, ο Ισπανός γνωρίζει καλά τον 4κύλινδρο εν σειρά κινητήρα (με τον οποίο αγωνίστηκε για 6 χρόνια στη Suzuki).


Για να μην αναφέρουμε ότι, σε αντίθεση με τον Joan Mir, έχει τοποθετηθεί σε δορυφορική ομάδα (με εργοστασιακό όμως συμβόλαιο) και το να πάει στη Yamaha θα σήμαινε ότι θα είναι ξανά σε εργοστασιακή ομάδα. Αν αυτό πραγματοποιηθεί σαν σενάριο ο Franco Morbidelli μένει χωρίς μοτοσυκλέτα.

Υπάρχουν εκείνοι που βλέπουν τον Morbido να κατευθύνεται στο SBK (ίσως με τη Yamaha), αλλά ο ίδιος δεν έχει σκοπό να το κάνει προς το παρόν και αναζητά την καλύτερη μοτοσυκλέτα του grid, τη Ducati. Είναι εύκολο να καταλάβει κανείς ποιά από τις 8, γιατί τώρα η μόνη διαθέσιμη είναι στην Gresini, στη θέση του Fabio Di Giannantonio που ακόμα δυσκολεύεται να έχει επιδόσεις που μπορούν να τον κρατήσουν και για 3η χρονιά στην κατηγορία.

Όμως ο Morbidelli δεν είναι ο μόνος μνηστήρας για την δορυφορική Ducati. Αν κοιτάξουμε προς τη Moto2, ένας πολύ δυνατός Tony Arbolino έχει ήδη φημολογηθεί ότι θα ανέβει στα MotoGP και θα αντικαταστήσει τον συμπατριώτη του στη Gresini Ducati.

Μπαίνουμε στον μεταγραφικό Ιούλιο και η αγορά των αναβατών προσπαθεί να βρει μια κατεύθυνση. Οι επόμενες εβδομάδες σίγουρα δεν θα περιλαμβάνουν διακοπές για τους μάνατζερ των αναβατώνν της κορυφαίας κατηγορίας.

Επόμενο άρθρο »

Σήμερα μια σημαντική μέρα για τον Γιάννη Κορολόγο, ας βοηθήσουμε όλοι

« Προηγούμενο άρθρο

Puig: Είμαστε πολύ πίσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA