• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Προτιμώ τα Grand Prix της Κυριακής
Στους αγώνες Sprint παίρνουμε πολλά ρίσκα
Νέα 25/06/2023 - 22:03

Ο Francesco Bagnaia προπέρασε τον χθεσινό νικητή του αγώνα Sprint, Marco Bezzecchi, για να πάρει την τέταρτη νίκη του σε Grand Prix για φέτος στο Αssen με άλλη μια αριστοτεχνική οδήγηση. 


"Βελτιωθήκαμε σήμερα το πρωί, δοκιμάσαμε κάτι διαφορετικό γιατί συνειδητοποιήσαμε ότι αυτή η μοτοσυκλέτα σε ορισμένες περιπτώσεις χρειάζεται διαφορετική ρύθμιση και λειτούργησε", είπε ο Bagnaia. "Είμαι χαρούμενος για αυτό και χαρούμενος που η ομάδα μου μου έδωσε αυτό που ζητούσα. Ειλικρινά η σημερινή μέρα ήταν αρκετά δύσκολη, πολύ μεγάλη και οι συνθήκες ήταν κρίσιμες για τα ελαστικά".


"Σήμερα το πρωί στην προθέρμανση, όλα ήταν τέλεια, αλλά σήμερα το απόγευμα το πίσω ελαστικό γλιστρούσε, νόμιζα ότι ήμουν μόνο εγώ, αλλά μετά είδα ότι ήταν λίγο πολύ το ίδιο για όλους. Για να είμαι ειλικρινής, προτιμώ τη μεγαλύτερη απόσταση αγώνα, γιατί πρέπει να τα διαχειρίζεσαι (τα ελαστικά) και να ελέγχεις τα πάντα περισσότερο, νιώθω καλύτερα να το κάνω αυτό γιατί μερικές φορές στον πιο σύντομο αγώνα παίρνεις πάρα πολλά ρίσκα".


"Έχουμε βελτιωθεί πολύ από άποψη συνέπειας στους τελευταίους αγώνες, πρέπει να συνεχίσουμε έτσι. Είμαι χαρούμενος που τελειώνω το πρώτο μέρος της σεζόν σε αυτή τη θέση. Μπορούμε τώρα να πάμε στις καλοκαιρινές διακοπές με ένα θετικό ισοζύγιο από το πρώτο μέρος της σεζόν".

Επόμενο άρθρο »

Miller: Προσπάθησα να κάνω μια κίνηση που δεν βγήκε

« Προηγούμενο άρθρο

Bezzecchi: Φοβόμουν ότι θα χάσω το βάθρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA