• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Miller: Προσπάθησα να κάνω μια κίνηση που δεν βγήκε
Θα μπορούσαμε να είχαμε πάρει ένα καλό αποτέλεσμα
Νέα 26/06/2023 - 16:56

Ξεκινώντας μόλις 12ος, αφού αντιμετώπισε ταλαντώσεις κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων, και έχοντας δυσκολευτεί να κερδίσει έδαφος στον αγώνα Sprint, ο Jack Miller ήξερε ότι έπρεπε να επιτεθεί νωρίς την Κυριακή.

Ο Αυστραλός έφτασε στην έβδομη θέση στον πρώτο γύρο, περνώντας τον Maverick Viñales στo τελευταίo σικέιν. Αλλά ο αναβάτης της Aprilia βούτηξε στην εσωτερική του Αυστραλού στην 1η στροφή για περάσει και πάλι μπροστά.

Ο Miller, περιμένοντας ότι ο Viñales θα έβγαινε εκτός γραμμής, στη συνέχεια προσπάθησε να ξαναπάρει εσωτερική. Aυτό φόρτισε πολύ το μπροστινό του ελαστικό και ο Miller έπεσε, κλωτσώντας ένα κομμάτι από τα σπασμένα αεροδυναμικά μέρη με απογοήτευση καθώς έφευγε από την αμμοπαγίδα.


"Σίγουρα δεν ήταν όπως θα ήθελα να πάει το 200ο Grand Prix μου, αλλά ό,τι έγινε έγινε", είπε ο Miller. "Ένιωθα καλά στη μοτοσυκλέτα και ξεκίνησα καλά. Μπήκα στην εσωτερική του Vinny στην τελευταία στροφή, είχα ετοιμάσει την κίνηση από τη 15η στροφή, μπόρεσα να κάνω μια ωραία κίνηση και ένιωσα ότι μπορούσα να αρχίσω να πιέζω για να πιάσω τον επόμενο αναβάτη μπροστά μου. Αλλά ο Maverick επέστρεψε κατευθείαν. Αυτό συμβαίνει στον πρώτο γύρο".

"Φρέναρα αρκετά βαθιά στην 1η στροφή και πέρασε δίπλα μου. Έτσι σκέφτηκα ότι θα έβγαινε εκτός γραμμής και προσπάθησα να του πάρω την εσωτερική. Όπως το έκανα, ζήτησα πολλά από το μπροστινό και αυτό έφυγε κάτω από τα πόδια μου. Δεν ήταν κάποιο τραγικό λάθος, απλώς προσπάθησα να κάνω μια πιο δυνατή κίνηση αλλά δεν βγήκε".

"Ήταν κυριολεκτικά μερικές μοίρες κλίση περισσότερο στην κορυφή, απλώς προσπαθούσα να την φέρω (τη μοτοσυκλέτα) πιο μέσα για να τον περάσω ανάμεσα στις στροφές 1 και 2".

"Τίποτα σημαντικό, απλώς είμαι θυμωμένος γιατί θα μπορούσαμε να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Σίγουρα βρήκαμε κάτι την Κυριακή το πρωί με τη μοτοσυκλέτα, μπόρεσα να είμαι πιο άνετος και ένιωσα αρκετά σίγουρος στον πρώτο γύρο του αγώνα".

Επόμενο άρθρο »

Κατέκτησε το Red Bull Rookies Cup χθες ο Angel Piqueras

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Προτιμώ τα Grand Prix της Κυριακής

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA