• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
16ος Αγώνας - GP Σαν Μαρίνο (Misano))
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Εκτός Grand Prix o Marc Marquez!
Νέα 25/06/2023 - 11:07

Ο Marc Marquez δεν κρίθηκε κατάλληλος προς συμμετοχή στον αγώνα Grand Prix της Κυριακής στο Motul TT Assen λόγω κατάγματος πλευρών, όπως αποκαλύφθηκε σήμερα το πρωί.

 

Ο οκτώ φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής τραυματίστηκε στον αστράγαλο, τον αριστερό αντίχειρα και τα πλευρά στην πτώση του ζεστάματος στο γερμανικό Grand Prix, την πέμπτη του πτώση εκείνο το Σαββατοκύριακο. Ωστόσο, ενώ πήρε το πράσινο φως για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο του Assen, ο Marquez επιδείνωσε περαιτέρω τον τραυματισμό του στα πλευρά μετά από πτώση, κάτι που σημαίνει ότι θα μείνει εκτός του ολλανδικού GP.

Ας ελπίσουμε ότι θα δούμε τον Marquez να επιστρέφει πλήρως σε φόρμα για το βρετανικό GP που θα γίνει στις αρχές Αυγούστου.

Επόμενο άρθρο »

Assen: MotoGP Ζέσταμα

« Προηγούμενο άρθρο

Bagnaia: Τα έδωσα όλα

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
O MARC MARQUEZ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΣΤΟ GRAND PRIX ΤΗΣ:
  • ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 185 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΙΝΔΟΝΗΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 148 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 111 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΜΑΛΑΙΣΙΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ 74 ΒΑΘΜΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΝ 2ο
  • ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ