• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Τα έδωσα όλα
Αλλά στο τέλος είδα ότι ρίσκαρα πολύ
Νέα 24/06/2023 - 21:45

Ο Francesco Bagnaia παραδέχεται ότι ο ρυθμός που έθεσε ο Marco Bezzecchi κατά τη διάρκεια του αγώνα Sprint στο Assen παραήταν γρήγορος για τον Παγκόσμιο Πρωταθλητή.

Όπως και στο Sachsenring, ο Bagnaia πήρε από νωρίς το προβάδισμα κατά τη διάρκεια του αγώνα Sprint πριν δει μια άλλη Ducati να τον προσπερνά και να απομακρύνεται.

Παρά την "ήττα" του σήμερα, ο Bagnaia αύξησε το προβάδισμά του στη βαθμολογία, καθώς ο δεύτερος, Jorge Martin τερμάτισε αρκετά πιο πίσω και, νιώθοντας ότι τα έδωσε όλα, ο Ιταλός ήταν ευχαριστημένος με την απόδοσή του. 

"Είμαι χαρούμενος! Δοκίμασα τα πάντα και όταν προσπαθείς τα πάντα και δεν τα καταφέρνεις, μπορείς να είσαι ευτυχισμένος".

"Προσπαθούσα να μειώσω τη διαφορά από τον Bez, αλλά δυστυχώς, στους δύο τελευταίους γύρους άρχισα να νιώθω ότι ρισκάρω πάρα πολύ".

"Το πίσω μέρος ήταν λίγο στο όριο, οπότε αποφάσισα να επιβραδύνω λίγο και να διαχειριστώ τη διαφορά με τους πίσω. Χθες το πρωί ήταν αρκετά δύσκολο, αλλά βελτιώσαμε πολύ την κατάστασή μας".

"Στις κατατακτήριες ένιωθα υπέροχα, οπότε προσπάθησα να πιέσω, αλλά ο πρώτος τομέας είναι το σημείο που χάνω πολύ. Πρέπει να καταλάβουμε γιατί".

"Εκτός από αυτό, είμαι ευχαριστημένος με την αίσθηση στη μοτοσυκλέτα. Η νέα μοτοσυκλέτα [εδώ] χρειάζεται μερικούς ακόμα γύρους, αλλά ξέρουμε ήδη που πρέπει να βελτιωθούμε και πού μπορούμε να κάνουμε ένα μικρό βήμα για το αύριο".

Ο Bagnaia φάνηκε να δυσκολεύεται προς το τέλος του αγώνα, καθώς οι Brad Binder και Fabio Quartararo μείωσαν σημαντικά τη διαφορά.

Και παρόλο που είχε προβλήματα με το πίσω ελαστικό του, ο Bagnaia παραδέχτηκε ότι είχε να κάνει περισσότερο με το να μην παίρνει κανένα ρίσκο.


"Ήξερα τι διαφορά είχα με τους πίσω και προσπαθούσα απλώς να την ελέγξω όσο περισσότερο μπορούσα. Στους τελευταίους δύο γύρους είχα θέμα με το πίσω μέρος. Ρίσκαρα πάρα πολύ για να συνεχίσω να πιέζω και είδα ότι ήταν 1,3 δευτερόλεπτο πίσω, οπότε αποφάσισα να επιβραδύνω λίγο. Ήταν αρκετά δύσκολο στις δεξιές στροφές και εκεί έχανα λίγο χρόνο".

Επόμενο άρθρο »

Εκτός Grand Prix o Marc Marquez!

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Δεν μπορούσα να αξιοποιήσω το ρυθμό μου

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα