• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Η μέρα πήγε καλά
Αλλά ελπίζω να μην φτάσαμε κιόλας στο 100%
Νέα 23/06/2023 - 22:00

Ο Fabio Quartararo ήταν έκτος ταχύτερος στις δοκιμές της Παρασκευής στο ολλανδικό GP στο Assen. Αλλά ο Γάλλος αποκάλυψε στη συνέχεια ότι πήρε πολλά παυσίπονα για να καταφέρει να βγάλει την ημέρα, λόγω ενός παράξενου τραυματισμού που υπέστη μια μέρα νωρίτερα ενώ έτρεχε.

O αναβάτης της Yamaha χτύπησε το πόδι του την Πέμπτη και οι ακτινογραφίες αποκάλυψαν ένα κάταγμα σε ένα δάκτυλο, ενώ χρειάστηκε επίσης να κάνει ακτινογραφία στον τραυματισμένο του αστράγαλο.


"Σήμερα το πρωί, όχι. Σήμερα το απόγευμα, ναι", είπε σχετικά με την ανάγκη φαρμακευτικής αγωγής. "Για μένα, το απόγευμα ήταν πολύ σημαντικό. Τα πήγαμε καλά.”

Ο Quartararo, ο οποίος έχει υπομείνει μια πολύ κακή σεζόν μέχρι στιγμής, ήταν για λίγο στην κορυφή των φύλλων χρόνου σε μια πολύ ενθαρρυντική Παρασκευή στο Assen.

"Δεν ξέρω τι να πω. Είμαι ευχαριστημένος με το πώς πήγαν οι δοκιμές. Αλλά πονάω αρκετά. Έτρεμα στην αριστερή πλευρά, στις αριστερές στροφές. Ελπίζω αύριο να έχουμε μια υπέροχη μέρα".


Και πρόσθεσε: "Δυσκολευόμαστε πολύ".

Το δίδυμο της Yamaha, Quartararo και Franco Morbidelli, χρησιμοποίησαν και οι δύο φτερά στην ουρά των μοτοσυκλετών τους.

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021 εξήγησε: "Αυτό είναι ένα εξάρτημα από πέρυσι που βάλαμε σήμερα, θέλαμε να το δοκιμάσουμε. Όσο για την ανατροφοδότηση; Είναι η ίδια μοτοσυκλέτα με τους δύο τελευταίους αγώνες".

"Απλώς προσπαθώ να προσαρμοστώ στην πίστα όσο το δυνατόν καλύτερα. Η πρώτη μέρα είναι πάντα καλή, αλλά μετά όλοι οι άλλοι κάνουν ένα μεγάλο βήμα. Αυτό είναι που χρειαζόμαστε. Να βελτιώνουμε τη μοτοσυκλέτα μέρα με τη μέρα. Ας ελπίσουμε ότι δεν είμαστε στο όριο του 100% ήδη την Παρασκευή".

Επόμενο άρθρο »

Bezzecchi: Η βάση ήταν ήδη καλή

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Χρειάζομαι αυτό το Σαββατοκύριακο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA