• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bezzecchi: Η βάση ήταν ήδη καλή
Και βελτιωθήκαμε περαιτέρω το απόγευμα
Νέα 23/06/2023 - 22:19

Ο Marco Bezzecchi έθεσε το σημείο αναφοράς για την κατηγορία MotoGP την πρώτη ημέρα δοκιμών στο Assen. Ο Ιταλός σημείωσε τον καλύτερο χρόνο της Παρασκευής στις ΕΔ2, ξεπερνώντας τον Jorge Martin κατά 0,130 δευτερόλεπτα - ενώ ήταν ο ταχύτερος και κατά τις ΕΔ1 το πρωί.

Αντιμέτωπος με την ερώτηση για το ενδεχόμενο ο Francesco Bagnaia να έχει καλύτερο ρυθμό αγώνα από αυτόν, ο αναβάτης της Mooney VR46 απάντησε: "Δεν ξέρω αν έχει καλύτερο ρυθμό ή όχι γιατί δεν τον έχω δει ακόμα. Όπως και να έχει όμως, είμαι πολύ ευχαριστημένος με τον ρυθμό μου, δούλεψα καλά, δοκίμασα όλα τα λάστιχα μπροστά, όλα τα πίσω, οπότε είμαι ικανοποιημένος -εκτός από την ταχύτητα, και από τη δουλειά μου. Ήμουν συνεπής με το μαλακό ελαστικό και επίσης με το μεσαίο, οπότε δεν μπορώ να παραπονεθώ για αυτήν την Παρασκευή. Είμαι χαρούμενος".

Ερωτηθείς αν βρήκε κάτι ιδιαίτερο στη Desmosedici GP22 για να είναι γρήγορος από την αρχή, ο Bezzecchi απάντησε: "Λοιπόν, η βάση που έβαλε ο Matteo [Flamigni, αρχιμηχανικός του Ιταλού] στη μοτοσυκλέτα ήταν ήδη καλή και ένιωθα άνετα στη μοτοσυκλέτα από την αρχή. Μετά, για το απόγευμα προσπαθήσαμε να βελτιώσουμε κάτι και τα καταφέραμε. Στην οδήγηση, νομίζω ότι πρέπει να βελτιωθούμε στο πρώτο μέρος της πίστας, αλλά δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο. Απλώς ένιωσα καλά".

Όσο για το τι είναι αυτό στο Assen που τον κάνει ιδιαίτερα δυνατό, ο #72 σχολίασε ότι τα χαρακτηριστικά των γρήγορων στροφών ταιριάζουν με το στυλ του: "Το στυλ οδήγησής μου βολεύει στις γρήγορες στροφές. Στις αργές στροφές πρέπει πάντα να δουλεύω σκληρότερα για να προσπαθώ να είμαι κοντά στους άλλους αναβάτες. Αλλά στις γρήγορες στροφές είναι πιο φυσικό για μένα να είμαι γρήγορος. Δεν ξέρω γιατί, απλά είναι έτσι".

Επόμενο άρθρο »

Assen: Moto3 ΕΔ3

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Η μέρα πήγε καλά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA