• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Δεν βελτιωθήκαμε αρκετά
Ώστε να ανταποκριθούμε στο επίπεδο
Νέα 21/06/2023 - 09:46

Η Aprilia έχει πάρει μόνο 99 βαθμούς από τους πρώτους επτά γύρους της σεζόν του 2023 και έχει ανέβει μόλις μια φορά στο βάθρο, χάρη στη δεύτερη θέση του Maverick Viñales στο Grand Prix της Πορτογαλίας.

Στο ίδιο στάδιο το 2022, η Aprilia είχε κερδίσει έναν αγώνα και είχε άλλα τρία βάθρα, αλλά οι βαθμοί της ήταν επίσης 99 (χωρίς αγώνες Sprint και με 2 αναβάτες όμως).

Στο Γερμανικό Grand Prix το περασμένο Σαββατοκύριακο, ο Espargaro ήταν ένατος στον αγώνα Sprint και εκτός βαθμών, στη 16η θέση, στον κύριο αγώνα, αφού το ρίσκο του να χρησιμοποιήσει το μαλακό πίσω ελαστικό δεν απέδωσε.

Ερωτηθείς εάν τα αποτελέσματα της Aprilia, που δεν ανταποκρίνονται στις προσδοκίες πριν από τη σεζόν ήταν θέμα καθαρά κακής τύχης, ο Espargaro απάντησε: "Όχι, όχι κακή τύχη. Δεν υπάρχει κακή τύχη".

"Σε επτά Grand Prix, δεν έχουμε το επίπεδο. Η Ducati βρίσκεται σε άλλο πλανήτη. H μοτοσυκλέτα μου, είπα από την προετοιμασία της σεζόν ότι μου αρέσει η μοτοσυκλέτα μου, αλλά αυτή η μοτοσυκλέτα είναι 3% ή 4% διαφορετική από τις προδιαγραφές του 2022, από αυτή του Miguel Oliveira".

"Και βλέπετε τα αποτελέσματα της RNF, βλέπετε ότι τα αποτελέσματα της εργοστασιακής ομάδες δεν είναι καλά. Δεν βελτιωθήκαμε αρκετά για να ανταποκριθούμε στο επίπεδο".

"Δεν περίμενα η Ducati να βελτιωθεί τόσο πολύ φέτος, αλλά το έκαναν. Ελέγξτε τους χρόνους γύρων του φετινού και του περσινού αγώνα, νομίζω ότι ήταν 20 δευτερόλεπτα πιο γρήγορος. Άρα, δεν έχουμε το επίπεδο".

Επόμενο άρθρο »

Bastianini: Η φυσική μου κατάσταση βελτιώνεται

« Προηγούμενο άρθρο

O Alvaro Bautista δοκίμασε την Desmosedici του 2023

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA