• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Bagnaia: Το διασκέδασα με τον Miller και τον Martin
Είμαι χαρούμενος με το αποτέλεσμα
Νέα 17/06/2023 - 22:09

Μετά τους πρώτους πέντε γύρους μάχης μεταξύ των Francesco Bagnaia, Jorge Martin και Jack Miller, ο αναβάτης της Ducati Lenovo Team επέλεξε να συμβιβαστεί με τη δεύτερη θέση και τους 9 βαθμούς, καθώς αποδείχθηκε ότι ο Martin είχε ανώτερο ρυθμό και κατάφερε να ανοίξει τη διαφορά στους υπόλοιπους γύρους.

Ξεκινώντας από την pole position - την 15η της καριέρας του και την τρίτη συνεχόμενη- ο Bagnaia έμοιαζε σαν να είχε τον ρυθμό να παλέψει για τη νίκη ενάντια στον Ισπανό και τον Αυστραλό, αλλά μόλις ο Μartin πέρασε μπροστά, ο Ιταλός επικεντρώθηκε στο να κρατήσει τον Miller πίσω του.

"Είμαι ικανοποιημένος με το αποτέλεσμα, αλλά ειλικρινά σήμερα δεν είχα τον ρυθμό όπως ο Jorge, που ήταν πιο δυνατός από εμένα", είπε ο Bagnaia. "Δεν ήταν έκπληξη γιατί ήταν δυνατός όλο το Σαββατοκύριακο, οπότε περίμενα να είναι ανταγωνιστικός".


"Όταν είδα ότι ήταν δύσκολο να κλείσω τη διαφορά, απλά προσπάθησα να ελέγξω τη διαφορά με τους πίσω. Ο αγώνας στους πρώτους γύρους ήταν διασκεδαστικός".


"Το απόλαυσα με τον Jack και το απόλαυσα με τον Jorge. Έκανα ένα μικρό λάθος στην 1η στροφή, αλλά εκτός από αυτό, είμαι χαρούμενος γιατί το να τερματίζεις δεύτερος είναι πάντα ένα καλό αποτέλεσμα και η απόδοση που θέλαμε ήταν εκεί".


"Σίγουρα πρέπει να ήταν διασκεδαστικός αγώνας για τους οπαδούς. Ας συνεχίσουμε έτσι γιατί αύριο θα είναι ένας σημαντικός αγώνας και πρέπει να βελτιωθώ στον 2ο τομέα όπου χάνω λίγο χρόνο".

Επόμενο άρθρο »

Johann Zarco και Brad Binder εξηγούν τις επαφές τους

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Είμαι μαχητής, θέλω να κερδίσω

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA