• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
O Raul Fernandez έκανε εμετό μέσα στο κράνος του
Στον αγώνα του Mugello την Κυριακή
Νέα 14/06/2023 - 19:01

Ο Raul Fernandez είχε ένα δύσκολο Σαββατοκύριακο στο Mugello, έχοντας 2 σκληρές πτώσεις το Σάββατο - στη δεύτερη μάλιστα προσέκρουσε στους φράκτες αερόσακων που περιβάλλουν την πίστα.

Παίρνοντας την 19η θέση στις κατατακτήριες, ο Fernandez δυσκολεύτηκε να φτάσει στη 17η στον αγώνα.

Επειδή δεν μπόρεσε να κοιμηθεί πολύ το βράδυ πριν από το Grand Prix λόγω του πόνου από τις πτώσεις του, ο Fernandez έλαβε φαρμακευτική αγωγή από γιατρούς του MotoGP για να τον βοηθήσουν.

Όλα αυτά, ωστόσο, σε συνδυασμό με την έντονη ζέστη του Grand Prix του Mugello τον οδήγησαν στο να κάνει εμετό μέσα στο κράνος του – κάτι που βρώμισε την ζελατίνα και σχεδόν τον οδήγησε σε σύγκρουση με τον Augusto Fernandez.

"Το Σάββατο ήταν μια πολύ δύσκολη μέρα, πήγα πολύ άσχημα στις κατατακτήριες, αλλά η αλήθεια είναι ότι αυτή την Κυριακή ο ρυθμός ήταν πολύ καλός, βγήκα και ήμουν με τον Maverick Viñales, με τον Miguel Oliveira, πιάναμε τον Aleix Espargaro", είπε ο Fernandez.

"Στόχος μας είναι να είμαστε μαζί με τις άλλες Aprilia. Ωστόσο, σε ένα σημείο του αγώνα, μπόρεσα να περάσω τον Fabio di Giannantonio και πήγα πίσω από τον Maverick, ο οποίος είχε ξεφύγει λίγο".

"Τον πρόλαβα και μετά, δεν ξέρω γιατί, είτε λόγω θερμοπληξίας, είτε λόγω των ατυχημάτων του Σαββάτου, επειδή έπαιρνα φάρμακα και σχεδόν δεν κοιμήθηκα εκείνο το βράδυ, άρχισα να νιώθω άσχημα, άσχημα σε βαθμό που έκανα εμετό και έπρεπε να επιβραδύνω".

"Προσπάθησα να κρατηθώ, αλλά παραλίγο να πάρω μαζί μου τον Augusto όταν με προσπέρασε, δεν μπορούσα να δω τίποτα μέσα στο κράνος. Οδηγούσα με μια βρώμικη ζελατίνα".

Ο Fernandez πρόσθεσε ότι "δεν θέλω να κατηγορήσω κανέναν, τουλάχιστον τους γιατρούς", για την κατάστασή του στον αγώνα, ενώ παραδέχτηκε ότι "έμοιαζε με Robocop" στo πρωινό ζέσταμα καθώς ήταν άκαμπτος πάνω στη μοτοσυκλέτα.

Ερωτηθείς αν η αποχώρηση από τον αγώνα της Κυριακής ήταν μια επιλογή, απάντησε: 


"Όχι, όχι σε καμία περίπτωση, ούτε για αστείο. Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που εργάζονται πίσω από εμάς και θα ήταν ασέβεια".

"Σε τελική ανάλυση πληρωνόμαστε για να αγωνιζόμαστε και ανεξάρτητα από το πόσο άσχημα νιώθεις, πρέπει να βγεις και να αγωνιστείς, και αυτό έκανα - αγωνίστηκα για την ομάδα και για την Aprilia".

Επόμενο άρθρο »

ΠΙθανόν στο SIlverstone

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Μερικοί άνθρωποι μας βλέπουν σαν ήρωες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA