• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Τέλος στη συνεργασία Fabio Quartararo - Eric Mahe
O Γάλλος θα μανατζάρει τον εαυτό του
Νέα 12/06/2023 - 16:45

Ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2021, Fabio Quartararo, ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να μην συνεχίσει την πορεία του με τον επί χρόνια μάνατζέρ του, Eric Mahe. Οι 2 τους είχαν ξεκινήσει την συνεργασία τους για πρώτη φορά όταν ο «El Diablo» βρισκόταν στη Moto3.
Η ανακοίνωση αναφέρει:

"Ο Fabio Quartararo παίρνει τη διαχείρισή του στα χέρια του. Ο Eric Mahé δεν θα διαχειρίζεται τα συμφέροντα του Fabio για την περίοδο 2025-26. Δημιουργώντας τη δική του εταιρεία διαχείρισης, FQ20, ο Fabio παίρνει από εδώ και πέρα τα πράγματα στα χέρια του, σχεδόν επτά χρόνια μετά την έναρξη της συνεργασίας τους, η οποία είδε τον Fabio Quartararo να μπαίνει στην κατηγορία MotoGP και να κατακτά έναν παγκόσμιο τίτλο"

Quartararo: "Μετά από περισσότερα από 7 χρόνια, η συνεργασία μας φτάνει στο τέλος της. Περάσαμε μια υπέροχη περίοδο μαζί, είχαμε πολλές καλές στιγμές, μεγαλώνοντας από το 2016 και τις δύσκολες στιγμές στη Moto3, μέχρι τα MotoGP και τον τίτλο του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος το 2021. Η δουλειά σου ήταν πάντα πρώτης τάξεως αυτά τα χρόνια, κάτι που όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να περνάμε καλά. Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο για το μέλλον".

Mahe: "Τόσες πολλές καλές αναμνήσεις... Η περίοδος κατά την οποία μάλλον μου άρεσε περισσότερο να δουλεύω δίπλα στον Fabio ήταν το 2018-19. Η ωραία διαπραγμάτευση με τη Yamaha Petronas και η πρώτη σεζόν στα MotoGP που επέτρεψαν στον Fabio να καθιερωθεί ως ένας από τους καλύτερους αναβάτες στον κόσμο. Σου εύχομαι όλη την επιτυχία που σου αξίζει για το μέλλον".

Επόμενο άρθρο »

The (first) king is gone but he's not forgotten

« Προηγούμενο άρθρο

Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πίσω φρένο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA