• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πίσω φρένο
Λόγω του πόνου από το ατύχημα
Νέα 12/06/2023 - 13:56

Ο Aleix Espargaro κατέκτησε την 6η θέση στον αγώνα της Κυριακής στο Mugello, παρόλο που δεν μπόρεσε να χρησιμοποιήσει το πίσω φρένο της μοτοσυκλέτας του λόγω πρηξίματος στη δεξιά φτέρνα του.

Ο Ισπανός θα υποβληθεί τώρα σε περαιτέρω ιατρικούς ελέγχους για να προσπαθήσει να μειώσει τον «τρελό πόνο» ενόψει του Γερμανικού Grand Prix στο Sachsenring, που ξεκινά την Παρασκευή.

"Δεν ήμουν ποτέ ευχαριστημένος από πέρυσι με την έκτη θέση, αλλά τώρα είμαι ευχαριστημένος", είπε ο Espargaro. "Ειλικρινά δεν το περίμενα αυτό μετά τις ΕΔ1, όταν δεν μπορούσα να οδηγήσω".

"Ήταν τρελός ο πόνος που είχα. Τη Δευτέρα θα πάω στο νοσοκομείο για να κάνω περισσότερες εξετάσεις, γιατί οι γιατροί δεν καταλαβαίνουν γιατί πονάω τόσο πολύ, γιατί το πόδι είναι γεμάτο αίμα αν και δεν έχει σπάσει τίποτα. Πρέπει να κάνω περισσότερες εξετάσεις γιατί ίσως υπάρχει κάτι λάθος με τους συνδέσμους ή οτιδήποτε άλλο".

"Είχα πάρει πολλά παυσίπονα για τον αγώνα και δεν πονούσα πολύ, αλλά δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πίσω φρένο, έτσι απλά άφηνα το πόδι στο μασπιέ χωρίς να παίζω με το πόδι και όταν τερμάτισα ήμουν πραγματικά πολύ κουρασμένος".

"Δεν μπορούσα πραγματικά να κινούμαι ελεύθερα. Αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία. Δεν είχαμε την ανταγωνιστικότητα για να παλέψουμε με την Ducati".

Ο Ισπανός, ο οποίος ξεκίνησε τον αγώνα από την ένατη θέση και κατέλαβε την όγδοη στον αγώνα Sprint, πρόσθεσε:

"Δουλεύαμε μέχρι αργά το Σάββατο το βράδυ προσπαθώντας να βρούμε μια διαφορετική ισορροπία της μοτοσυκλέτας, για να μπορέσουμε να έχουμε μεγαλύτερη ταχύτητα στις στροφές, αλλά δεν τα καταφέραμε. Ακόμα και με την αλλαγή της γεωμετρίας που κάναμε στο ζέσταμα ήμουν γρήγορος, αλλά δεν μπορούσα να φτάσω τις Ducati".

"Είναι πολύ γρήγοροι. Έκανα το προσωπικό ρεκόρ μου εδώ στο Mugello χθες, αλλά δεν ήταν αρκετό. Ο Pecco πετάει. Είναι ο άνθρωπος που πρέπει οι υπόλοιποι να κερδίσουμε. Αλλά όλοι οι υπόλοιποι στις άλλες ομάδες τον ακολουθούν. Ο Alex Márquez με την Gresini, τα παιδιά της Mooney, τα παιδιά της Pramac πετούν επίσης. Οπότε δεν θα είναι μια εύκολη χρονιά για τους άλλους".

Επόμενο άρθρο »

Τέλος στη συνεργασία Fabio Quartararo - Eric Mahe

« Προηγούμενο άρθρο

Marini: Ένα βάθρο στο Mugello θα ήταν όνειρο

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA