• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Marini: Ένα βάθρο στο Mugello θα ήταν όνειρο
Αλλά ο Zarco είχε απίστευτο ρυθμό στο τέλος
Νέα 12/06/2023 - 12:47

Σφίγγοντας τα δόντια του για να ανταπεξέλθει στον πόνο του κατάγματος στο χέρι του από το προηγούμενο GP στο Le Mans, ο Luca Marini πάλεψε σκληρά για το βάθρο ενάντια σε όλες τις πιθανότητες στο Mugello Autodromo και τελικά κατέλαβε την 4η θέση. 


"Δεν περίμενα να κρατήσω αυτόν τον ρυθμό", είπε ο Marini. "Ακόμα κι αν δεν ήμουν στα καλύτερά μου, το να ξεκινήσω μπροστά με βοήθησε. Μεγάλο μέρος αυτού του αποτελέσματος οφείλεται στον υπέροχο γύρο μου στις κατατακτήριες. Ένας απίστευτος αγώνας. Πάντα προσπαθούσα να διαχειρίζομαι την ενέργειά μου".


"Έκανα τα πάντα για να πιέσω τον Alex (Maquez). Στο τέλος, δυστυχώς, δεν είχα δύναμη, οπότε έπρεπε να επιβραδύνω. Παραλίγο να κλάψω όταν με πρόλαβε ο Zarco".


"Προσπάθησα (να τον κρατήσω πίσω), αλλά είναι ένας από τους καλύτερους στο grid όσον αφορά τη διαχείριση των ελαστικών. Θα ήταν όνειρο να ανέβω στο βάθρο σε ένα μαγικό μέρος όπως αυτό. Θα αναβάλλω τις προθέσεις μου για το 2024".

Η εορταστική ατμόσφαιρα στο curcuit της Τοσκάνης κατέληξε να επηρεάζει τους πάντες στο MotoGP, συμπεριλαμβανομένου του Marini: "Επιτέλους ζήσαμε το πολύχρωμο Mugello της χρυσής εποχής, με το λιβάδι και τις κερκίδες σχεδόν γεμάτες. Είδα τόσους πολλούς νεαρούς οπαδούς και αυτό είναι ευχάριστο για εμάς τους αναβάτες γιατί κάνει την Κυριακή πιο ευχάριστη για εμάς".

Επιστρέφοντας στην καθαρά τεχνική πτυχή, ο Marini εξήγησε ποια ήταν τα κενά του αυτό το Σαββατοκύριακο: "Το μόνο αδύνατο σημείο μου ήταν h Bucine όπου, για παράδειγμα, ο Pecco έκανε τη διαφορά. Ζήτησα συμβουλές από τον Valentino, αλλά με μικρή επιτυχία. Μου είπε ότι δεν μπορούσε να με βοηθήσει γιατί, σε είκοσι χρόνια, ούτε ο ίδιος δεν έμαθε πώς να τη χειριστεί", είπε χαριτολογώντας.

Σε λιγότερο από μια εβδομάδα, τα MotoGP θα επιστρέψουν στο Sachsenring για το γερμανικό GP. Μια αμιγώς αριστερόστροφη πίστα στην οποία ο αναβάτης της Ducati περιμένει να ζοριστεί λιγότερο, δεδομένης της τρέχουσας φυσικής του κατάστασης: "Υπάρχει μόνο ένα σημείο φρεναρίσματος προς τα δεξιά εκεί, τότε όλες οι στροφές είναι προς τα αριστερά. Θεωρητικά, θα έπρεπε να νιώθω λιγότερο πόνο. Ελπίζω να επανέλθω σε φόρμα το συντομότερο δυνατό. Ήλπιζα να προχωρήσω, όπως έκανα μεταξύ Παρασκευής και Σαββάτου. Όμως, από χθες, η κατάστασή μου παραμένει σχεδόν ίδια".

Επόμενο άρθρο »

Aleix Espargaro: Δεν μπορούσα να χρησιμοποιήσω το πίσω φρένο

« Προηγούμενο άρθρο

Quartararo: Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να έχω προσδοκίες

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA