• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Quartararo: Αυτή τη στιγμή είναι δύσκολο να έχω προσδοκίες
Είχα καλύτερους χρόνους με τη Μ1 του 2021
Νέα 11/06/2023 - 21:22

Ενδέκατος και πίσω από τον ομόσταυλό του, Franco Morbidelli. Το Σαββατοκύριακο του Mugello τελείωσε με απογοήτευση για τον Fabio Quartararo, ο οποίος τερμάτισε εκτός της πρώτης δεκάδας με τη Yamaha του.


"Ήταν μια πραγματικά δύσκολη Κυριακή", ξεκίνησε ο Quartararo. "Σήμερα το πρωί με το μεσαίο ελαστικό δεν είχα την αίσθηση που ήθελα, αλλά αν είχα επιλέξει το μαλακό δεν θα μπορούσα να βγάλω τον αγώνα. Έτσι διάλεξα το μεσαίο και αμέσως μου έλειπε η αυτοπεποίθηση που έψαχνα. Ομολογώ ότι δεν ήταν η καλύτερη επιλογή, αλλά δεν είχα άλλη εναλλακτική. Επέλεξα το μεσαίο και σίγουρα δεν ήταν η καλύτερη επιλογή".

Η απογοήτευσή του Γάλλου Παγκόσμιου Πρωταθλητή του 2021 ήταν ξεκάθαρη.

"Δεν μπορούσα να προσπεράσω και δεν είχα ποτέ την αναμενόμενη αυτοπεποίθηση. Ίσως η πίεση των ελαστικών μας να ήταν λίγο υψηλή, αλλά δεν έχει νόημα να σταθούμε σε αυτήν τώρα".

Το Mugello ήταν μια πίστα όπου ο Fabio Quartararo είχε κερδίσει το 2021, στην πορεία του για την κατάκτηση του Πρωταθλήματος.

"Δεν είναι δυνατό να γίνει σύγκριση μεταξύ της M1 του 2021 και της τρέχουσας. Σίγουρα, με την M1 του 2021, ο ρυθμός αγώνα μου και οι χρόνοι γύρου ήταν καλύτεροι από σήμερα. Τώρα όμως είμαστε σε άλλη εποχή και όλα είναι πιο δύσκολα για εμάς".

Με τον επόμενο αγώνα να είναι μόλις μια εβδομάδα μακριά, στο Sachsenring - μια πίστα που επίσης έχει κερδίσει ο Quartararo - δεν υπάρχει αρκετός χώρος για αισιοδοξία.

"Αυτή τη στιγμή είναι πραγματικά δύσκολο να έχω προσδοκίες. Δυστυχώς δεν μπορούμε να κάνουμε τη μοτοσυκλέτα να στρίψει και δυσκολευτήκαμε και εδώ στο Mugello, ειδικά στην τελευταία στροφή. Ελπίζω λοιπόν να βρω κάτι για το Sachsenring, που είναι μια πίστα με πολλές στροφές".

Επόμενο άρθρο »

Marini: Ένα βάθρο στο Mugello θα ήταν όνειρο

« Προηγούμενο άρθρο

Marc Marquez: Οι τόσες πολλές πτώσεις είναι δύσκολες ψυχικά

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA