• Search
    • Search
    • Βρες ότι χρειάζεσαι γρήγορα και απλά.
9ος Αγώνας - Γερμανία (Sachsenring)
Ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη!
Image
Mugello: Moto2 Αγώνας
Άνετη επικράτηση του Pedro Acosta
Νέα 11/06/2023 - 14:59

O Aron Canet έκανε μια καλή εκκίνηση από την pole position, αλλά φτάνοντας στην 1η στροφή ήταν ήδη 4ος. Ο Pedro Acosta ηγήθηκε στον πρώτο γύρο με τον Sam Lowes ακριβώς στον πίσω τροχό του και τον Alonso Lopez στην 3η θέση. Υπήρξε μια μεγάλη πτώση στην 1η στροφή, με τον Fermin Aldeguer να χάνει τον έλεγχο της μοτοσυκλέτα του και να συμπαρασύρει τον Jeremy Alcoba και τον Darryn Binder.


Ο Alonso Lopez προσπάθησε να ορμήσει από την εσωτερική του Sam Lowes στον πρώτο γύρο, αλλά ήρθε σε επαφή με τον Βρετανό, με αποτέλεσμα την πτώση του τελευταίου. Αυτό επέφερε ποινή μεγάλου γύρου για τον Lopez, ο οποίος σε εκείνο το σημείο ήταν στην ουρά του Acosta.


Mετά από 2 γύρους ο Acosta προηγούταν, με τον Lopez πίσω του και τον Tony Arbolino 0,7 δευτερόλεπτα πιο πίσω, στην τρίτη θέση.

Έναν γύρο αργότερα ο Lopez εκτέλεσε την ποινή του, αλλά με λάθος τρόπο και αναγκάστηκε να την επαναλάβει. Ο Ισπανός μετά από την δεύτερη εκτέλεση της ποινής ήταν πλέον 13ος.
Ο Acosta πλέον είχε 2 δευτερόλεπτα διαφορά από τον Arbolino, ενώ Ο Filip Salac είχε μπει στις θέσεις του βάθρους, αφήνοντας τον Canet 4ο.


Ο Jake Dixon έφτασε τον Canet και άρχισε να τον πιέζει για την 4η θέση, ενώ ο Arbolino είχε πλέον κάνει διαφορά από τον Salac. 


Μπροστά ο Acosta έλεγξε τέλεια τον αγώνα μέχρι την καρό σημαία, παίρνοντας μια σημαντική νίκη για το Πρωτάθλημα, με μια διαφορά 6,1 δευτερόλεπτα μπροστά από τον Arbolino, που πήρε μια άνετη δεύτερη θέση.

Ο Salac στα τελευταία στάδια άρχισε να χάνει το ρυθμό του, με αποτέλεσμα να προσπεραστεί από τον Canet και μετέπειτα από τον Dixon, με 5 γύρους να απομένουν.

Ο Dixon συνέχισε να ανεβάζει το ρυθμό του και κατάφερε να περάσει τον Canet στον τελευταίο γύρο για να πάρει το δεύτερο βάθρο του για τη σεζόν του 2023.


Ο Celestino Vietti πήρε την 5η θέση, μπροστά από τον Lopez, ο οποίος έκανε μια εκλπηκτική ανάκαμψη μετά την ποινή του. Ο Salac τελικά τερμάτισε στην 7η θέση, ενώ την δεκάδα έκλεισαν οι Manuel Gonzalez, Somkiat Chantra και Sergio Garcia.

Επόμενο άρθρο »

Mugello: MotoGP Αγώνας

« Προηγούμενο άρθρο

Mugello: Moto3 Αγώνας

Χορηγοί
Σχετικά άρθρα
Δημοσκόπηση
ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΤΟΥ 2024 Ο JORGE MARTIN;
  • ΝΑΙ, ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΣΤΗΝ DUCATI ΟΤΙ ΕΚΑΝΕ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΑΤΗΣΕΙ
  • ΙΣΩΣ, ΑΛΛΑ ΟΙ BAGNAIA KAI M.MARQUEZ EINAI ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  • ΟΧΙ, Η DUCATI ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ Νο 1 ΣTHN APRILIA